Ads 468x60px

vineri, 19 iulie 2013

Rothschild vrea bancile Iranului



 www.deesillustration.com

 

 Rothschild vrea bancile Iranului

 de  Pete Papaherakles                                                                                                       
 Articol preluat de pe site-ul    http://americanfreepress.net/?p=2743

 Sa fie dorinta de a prelua controlul Bancii Centrale a Republicii Islamice a Iranului (CBI)  unul dintre principalele motive pentru care Iranul este supus tirului puterilor occidentale?  In timp ce tensiunile cresc spre un razboi neimaginabil cu Iranul, merita sa exploram sistemul bancar iranian, comparandu-l cu contrapartile americane, britanice si israeliene. 

 Unii cercetatori subliniaza ca Iranul este una dintre singurele  3 tari din lume a caror Banca Centrala NU este sub controlul imperiului Rothschild.  Inainte de 11 Septembrie erau 7 tari : Afghanistan, Iraq, Sudan, Libia, Cuba, Coreea de Nord si Iranul.  Oricum, in 2003 Afghanistan si Iraq au fost inghitite de caracatita Rothschild iar in 2011, Sudanul si Libia  In Libia o banca Rothschild a fost infiintata a Benghazi in timp ce tara era inca in razboi.

Islamul interzice dobanzile la imprumuturi, ceea ce este o mare problema pentru sistemul bancar a imperiului Rothschild.  Pana in urma cu cateva sute de ani, dobanda pentru un imprumut era interzisa si in religia crestina fiind chiar pedepsita cu moartea. Aceasta practica era considerata o forma de sclavie si exploatare.  


Bilderberg Diary

De cand fam. Rothschild a pus stapanire pe Banca Angliei, in jurul anului 1815, si-a extins controlul bancar in toate tarile lumii.  Metoda lor a fost aceea de a gasi oamenii politici corupti dispusi sa accepte pentru tara lor imprumuturi enorme care apoi sa-i puna in imposibilitate de plata si sa ramana indatorati puterii bancare a fam. Rothschild.  

Daca un lider refuza sa accepte imprumutul, in cea mai mare parte a cazurilor ori era eliminat din politica ori era asasinat. Si daca si aceste tentative esuau, atunci recurgeau la invazie careia ii urma crearea unei banci Rothschild bazata pe uzura.
Rothschild exercita o puternica influenta asupra marii majoritati ale agentiilor de presa din lume. ....
Rothschild  controleaza : Bank of England, Federal Reserve, BCE (European Central Bank), FMI , Banca Mondiale, Bank of International Settlements.       In plus detin cea mai mare parte a aurului din lume, London Gold Exchange, care stabileste pretul aurului zilnic.

Se spune ca familia poseda mai mult de jumatate din bogatiile planetei, avere estimata de Credit Suisse la 231 trilioane de dolari si este gestionata de Evelyn Rothschild, capul actual al familiei.

Cercetatori obiectivi sustin ca Iranul nu este discreditat deoarece sunt o amenintare nucleara, in timp ce Talebanii, Saddam Hussein, M. Gheddafi nu erau. 

Care este deci adevaratul motiv?  Sunt trilioanele ce le-ar putea face cu petrolul sau cu razboiul ? Sau falimentarea economiei USA ?  ori sa declanseze al Treilea Razboi Mondial ?   Este pentru a distruge inamicii Israelului, sau pentru a distruge Banca Centrala Iraniana, asa incat sa nu mai ramana nimeni care sa invinga racketul monetar Rothschild ?

Ar putea fi unul din motivele enumerate mai sus, sau si mai rau, ar putea fi toate.


        Traducere de
                Mihaela Fidiuc





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu