Ads 468x60px

luni, 22 iulie 2013

Armaghedonul economic

Federal Reserve Bank Of Boston Royalty Free Stock Photos - 17500758 












 Armaghedonul economoic este iminent 

  by Dave Hodges
http://www.activistpost.com/2013/04/economic-armageddon-is-imminent.html

Articolul publicat in “Activist Post” in luna aprilie 2013, a fost scris de Dave Hodges , profesor cercetator, premiat in psihologie, expert in statistica, antrenor de baschet la universitate, consulent pentru sanatate mentala, activist politic si scriitor ce a publicat zeci de editoriale si articole in multe publicatii ca  Freedoms Phoenix, News With Views e The Arizona Republic .

George Soros stie ca ceva inspaimantator se va intampla in curand. Rockefellerii stiu si ei ca ceva cumplit se va intampla. Acel “ceva cumplit” este colapsul in care va intra intreaga masa de bani tiparita din nimic si care circula in toata lumea.
La intalnirile  secrete ale grupului   Bilderberg, globalistii au planificat data exacta a sfarsitului nostru economic. Puteti sa pariati chiar ca “ziua cea neagra” va coincide cu o data ironica care va face sa rada pe infundate globalistii, la inceput planificata de un “false flag” = fals eveniment.  Va amintiti cand lacheii globalisti au facut ca avioanele sa se izbeasca de World Trade Center pe 11 Sept. ?  Ei au planificat un eveniment 911...adica 9/11 (in America data se scrie punand intai luna apoi ziua) ...ati inteles?  3000 de morti este un nimic pentru globalisti. Nimeni altcineva decat ei, acesti psihopatici nebuni, va rade cand vor lansa planul lor pentru colapsul financiar. Din pacate nici eu nici dvs., nu avem un loc la masa, deci nu avem informatii de la un “insider”, pentru a putea aprecia cand anume colapsul va sosi. La fel ca si in 1929, multi dintre noi vor avea “partea leului” din lichiditati in bancile lor cand crahul se va produce.  Oricum exista lucruri pe care le putem lua in considerare.  

Desfasurarea in timp lucrurilor

Chiar daca cea mai mare parte dintre noi nu are informatii de la un “insider”, exista totusi semne revelatoare pe care le putem cauta si care ar putea sa ne serveasca la determinarea momentului producerii colapsului. Este de asteptat ca, colapsul sa fie relationat cu anumite evenimente, decat sa fie aleasa o data din calendar la intamplare.  Inainte de toate vom vedea  cat de curand mai multe controale asupra cantitatilor de bani ridicate din bancomate sau din conturile de depozite ( se refera la realitatea americana , cu toate ca deja si in Europa au inceput sa faca acest lucru–n.td) pe langa altele care deja s-au manifestat.  Asteptati-va sa creasca fraudele la ipotecile MERS, dat fiind ca globalistii cu siguranta vor incerca sa fure cat mai mult inaintea de caderea economiilor lumii. Atacul asupra pensiilor noastre se va intensifica asa cum vedem in acest moment ca se intampla in California.                                                                             Federal Reserve va continua sa cumpere proprietati uzate tiparind bani fara acoperire cu un procent de dobanda de 40 miliarde dolari pe luna.                                             Oricum,cel mai bun semn premonitoriu al crahului iminent va coincide cu momentul cand globalistii vor pune “la colt”  majoritatea pietelor de aur a planetei. Dupa ce vor fi luat controlul tuturor rezervelor de aur, vom asista la numaratoare inversa a declansarii Armaghedonului economic, cand toate valutele vor intra in hiperinflatie inainte de colaps. Atunci umanitatea va fi la mila unor persoane ce nu au decenta si respect pentru viata. In prezent bursele vad o puternica scadere, artificial produsa si fara precedent, a pretului aurului si argintului.     

Goldman Sachs tocmai a deschis portile infernului

Pretul argintului a scazut enorm lunea trecuta ( articolul a fost scris joi 18 aprilie) Panica vanzarilor a dominat piata, dat fiind ca investitorii si institutiile financiare nu au avut timp sa scape cat mai repede de cantitatile de aur si argint ce le aveau.  Piata indica clar semne de manipulare de masa din partea globalistilor. Cea mai buna dovada in acest sens ne vine de la “Glodman Sachs” care in mod repetat a spus clientilor sai la inceputul acestei luni sa inceapa o “short COMEX” ( o vanzare) la pozitia aurului.  Sa va amintiti va rog ca aceasta (compania) este aceeasi “Glodman Sachs” care micsorase actiunile sale pe 11 sept 2001. Aceeasi care a optat pentru optiunea “put” (posibilitate de a vinde/cumpara actiuni in anumite conditii)   pentru    “ Transocean” in aceeasi dimineata in care s-a produs explozia putului de petrol din Gloful Mexicului. Aceeasi Glodman Sachs care a fost prinsa in timp ce vindea pe piata imobiliara, anticipat momentului in care aceasta piata a esuat.     
In esenta, cand Glodman Sachs incepe sa vanda indiferent ce, trebuie cu totii sa ne preocupam, mai ales daca aveti investitii personale pe undeva, in bunuri implicate in acea vanzare. Cand G.S incepe sa vanda este timpul sa va adunati toti banii si sa o luati la fuga pe varful unei coline. Acel moment ar putea fi acum.   



De ce Goldman Sachs ar scadea pretul aurului atat de mult?


Daca dolarul si euro s-ar devaloriza maine, ce valuta ar ramane? Evident primul  raspuns ar fi aurul apoi argintul. Puneti-va aceasta intrebare : daca ati sti ca bancnotele din toata lumea s-ar devaloriza, ce actiune ar reprezenta solutia voastra cea mai buna?  Raspunsul evident ar fi acela de a scadea enorm pretul aurului si argintului, daca ati putea sa o faceti, apoi sa cumparati cat mai mult posibil. Goldman Sachs  are aceasta capacitate.

Si tot restul.... are un sens

Ce va face lumea, cand proverbialul ...rahat ii va ajunge la gura si americanii nu isi vor mai putea retrage banii din banci? Cand pensiile nu vor mai fi platite, ce vor face cei mai multi oameni? In cuvinte simple .... vor iesi in piata.                                      Cand  americanii vor cauta o razbunare, ce vor face? S-ar putea sa nu aiba importanta deoarece vor intalni acolo DHS (politia interna) , armata si bine echipata cu munitii si sustinuta de 2700 de persoane in cariera. Va fi un macel catastrofic pe strazile Americii si au ramas doar saptamani sau luni pana cand aceasta se va intampla.  
Acum.... ce spuneti, incep sau nu, sa aiba sens “false flag”-urile (“steag fals” – cu sensul de : intamplari care atrag atentia publicului- n.td)  cum ar fi : impuscaturile care au avut loc intr-o sala de teatru si film (Century movie theater) din orasul Aurora- Colorado ( in iulie 2012, soldat cu 26 morti ...) , masacrul de la Sandy Hook Elementary School ( din dec. 2012, soldat cu 27 de morti) , “atacul terorist de la Maratonul din  Boston ? Toate aceste evenimente sunt programate pentru a se ajunge la o confiscare a armelor, pentru ca astfel globalistii pot avea strada libera cu o populatie fara aparare. In plus aceste evenimente ofera un bun teatru destinat sa distraga atentia publicului american de la hotul sau arivist.   
In urmatoarele zile sau saptamani vor fi si alte astfel de intamplari – “false flag” , studiate pentru a justifica confiscarile de arme si a servi pretextului pentru legea martiala  Nu sunt Nostradamus dar cunosc agenda globalistilor si stiu ca se indreapta spre distrugere si in curand jocul se va sfarsi, daca nu vrem sa opunem rezistenta..

Concluzie
Este vre-o speranta pentru umanitate?   
 Americanii mai pot recupera ceea ce a mai ramas din viitorul lor financiar?

Singura optiune este “ sa se faca cum a facut Islanda cu “Federal Reserve”. Daca nu ne angajam cu vointa pentru a determina guvernul sa aresteze criminalii de la Federal Reserve si Gloldman Sachs,  nu vom avea speranta de a depasi oligarhia financiara care vrea sa ne faca sclavi.   Daca America  nu isi dezvolta o coloana vertebrala, unicul lucru pe care il mai puteti face inca in prezent este sa va retrageti banii din bancile criminale.
  

             Traducere de

                     Mihaela  Fidiuc
           

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu