Ads 468x60px

marți, 5 martie 2013

Medicina Naturala vs Medicina Alopatica



Articol preluat de pe site-ul  
     http://www.mednat.org/introduz_mednat.htm
    care are ca motto urmatoarele :

    “ Acesta este site-ul : Ghidul Sanatatii Naturale si al bunastarii (fizice)”
         Sanatatea  este in mainile voastre ....iata strada justa pentru a scapa de boli...
                                         tehnicul informeaza , Natura vindeca”.    

       “ Jurnalismul este sa difuzezi ceea ce unii nu vor sa se afle, restul e propaganda
                     ((By Horacio Verbitsky)


      Daca nu punem Libertatea tratamentelor medicale in Constitutie, va veni o vreme in care  medicina se va organiza incetul cu incetul si fara sa ne dam seama, intr-o Dictatura ascunsa . Tentativa de a limita arta medicinei  numai unei  clase de persoane si negarea unor privilegii  egale si altor “arte”(medicale),  va reprezenta Bastilia Medicinei”
(By Benjamin Rush, semnatarul   Declaratiei de  Independenta USA - 17 Set. 1787)


 INTRODUCERE IN MEDICINA NATURALA


Istoria Medicinei este istoria luptei omului impotriva raului, bolii, prejudecatilor, ignorantei si superstitiei. Acest tip de medicina isi are originile in antichitate si India ne-a lasat semne prin Ayurveda, (nTd -medicina antica indiana) in Vedele, scrieri (teste) antice de circa 7000 ani in urma, in care sunt expuse caile de urmat : alimentatie ( minerale si vegetale) conditii de viata adecvate, comportamente Etice, si Tratamentele Naturale, pt.a asigura omului o viata sanatoasa. Daca aceste Tratamente naturiste nu ar fi fost exacte si de calitate, cum afirma “iluminatii” medicinei oficiale, specia umana ar fi fost demult eradicata de pe suprafata Terrei, dar nu a fost asa, deci inseamna ca Medicina Naturala functioneaza si este eficienta in a reda sanatatea.! 

Medicina Biologica Naturala Alternativa este Stiinta care investigheaza Adevaratele cauze ce provoaca bolile, incercand sa le rezolve in cel mai bun si unic mod posibil adica inlaturand toate cauzele regasite, fara sa intervina cu mijloace invazive si nocive pentru starile fiziologice si psihice generale ( care sunt in schimb, intotdeauna prezente prin “efectele colaterale”, cand se utilizeaza medicamentele de sinteza ale medicinei oficiale zisa si “alopatica”) urmand proceduri care sunt in sintonie cu “Legile Cosmice” ,de care depind toate fiintele biologice.
Ea ( Medicina Nat) vine din Traditia “initiatilor” din timpurile stravechi ale Umanitatii, trecand
pe la  Atlantizi,  Pelasgi, Chinezi, Orientali si medio orientali, in special Egiptenii, Esseni, Iudeo Crestinii, apoi fractionata in nenumarate izvoare de Cunostinte, apoi reluata de diversi initiati…si in fine  rezumata si sintetizata de dr. G. Paolo Vanoli (Ph.D.in “Stiinta Nutritiei” – USA) autorul cartii “Ghidul Sanatatii Naturale”, azi publicata si pe web, pe acest site.(www.mednat.org)


Medicina Naturala care este conceputa pentru a se obtine si mentine maximul de Sanatate Psihico Fizica: ne invata ca unica forma de terapie naturala pentru Autovindecare este Crudismul !
In esenta este vorba de a aplica coform  Educatiei pt Sanatate, anumite proceduri fizice, psihologice
si  substante naturale netoxice, capabile de a reface “alteratiile” psihofizice si intoxicatiile intervenite in stadiul de boala, in scopul de a recupera Perfecta Sanatate, intrucat aceasta este un patrimoniu si un drept castigat la nastere de toate fiintele vii si mai ales de “forma Umana” si pt. a o mentine este necesar sa se respecte regulile fundamentale care se pot sintetiza in a sti sa controlezi corpul astfel incat sa-l mentii cat mai mult posibil cu Ph-ul fizilogic al lichidelor corpului, usor alcalin spre neutru,  deoarece forma Umana a fost proiectata pentru a functiona cu un Ph al lichidelor corpului (intra si extra celulare) usor alcalin si cu o putere oxidanta spre neutru si astfel trebuie mentinut pentru a fi sanatosi si a trai cat mai mult posibil in sanatate.


Pentru a ne mentine in aceste limite este necesar sa ne alimentam cu diete hidrice cu apa cat mai pura posibil ( cu nivele scazute de reziduri minerale) si cu prod. alimentare integrale, biologice si biodinamice, in principal fructe si legume crude, cateodata fierte, putine proteine de tip vegetal si si mai putine de cele de nat. animala, preferand pt acestea (animale) pestele de dimensiuni mici ( nu moluste, crustacee), mai bine carne de zburatoare, animale mici terestre, niciodata carne de animale mari, chiar daca provin de la tineret; practicati gimnastica  sau miscarea in aer liber pt. a expune pielea la soare si aer, odihniti-va in mod adecvat, respirati bine si profund, nu va creati ganduri inutile negative (conflicte spirituale) mai mult decat cele pe care vi le “propune” viata, incercati sa ganditi in mod pozitiv cat mai mult posibil pt. a trece peste toate asperitatile vietii.
La fiintele umane, de ex., pH-ul sangelui trebuie sa fie constant in jurul val. de 7,4, altfel intervine decesul.
La fel cum si pH-ul lichidelor din corp, care pt a ne mentine sanatosi, TREBUIE sa ramana usor bazic. Sa mai reamintim ca batranetea este si rezultatul pierderii cronice de bicarbonat din sange, precum si de cresterea continua a intoxicatiilor ce produc inflamarea si deci fenomenul de aciditate locala si /sau corporala. 
Dar, un determinat pH are o enorma variabila de rezistenta, masurabila in Ohm pe metru (Wm)
si de incarcatura ionica, sau mai bine zis potential eletronic, masurabil in fractii voltaice zis   si microVolt (mV). Acesti indicatori sunt INTOTDEAUNA corelati si interdependenti.!
Daca nu se tine seama de aceste variabile este imposibil sa ai o viziune  clara, completa si exacta
(ex.  pH-ul  sangelui, sau cel al urinei) a sanatatii unei fiinte umane sau animale.
 Amintiti-va si ca Febra reprezinta de fapt normala actiune a Naturii pentru a insanatosi organismul prin eliminarea inflamtiilor, deci este Benefica , NU trebuie NICIODATA sa fie sufocata sau inhibata, ci ajutata sa iasa din organism.!


Bibliografia:
1. Frassetto Lynda and Sebastan Antony - "Age and Systemic Acid-Base Equilibrium", Analysis of Pubblished Data, Journal of Genrontology: Biological Sciences 1996, Vol51A.
N° 1,B91-B99
2. Frassetto Lynda et al - "Diet, evolution and aging


Legislatia Europeana privind Medicinia Naturala

Sa faci dragoste adesea ( indicat cu propriul (a) partener(a) ) , sa Meditezi, sa Reflectezi, sa te rogi,
sa asculti muzica relaxanta, sa dansezi pe muzica relaxanta si placuta, sa te joci si sa te plimbi prin Natura, sunt medicamente gratuite care trebuie sa fie utilizate cat mai mult posibil pt.a te mentine in Perfecta Sanatate.
Medicina Biologica sau Naturala  invata sa se aplice in mod corect Regulile Fundamentale pentru mentinerea Sanatatii Perfecte in ansamblul sau; aceasta metodologie implica o corespunzatoare atitudine Etica, comportamente de Viata personala si sociala tot mai Perfecte, intrucat cea mai buna Etica corespunde celei mai bune Sanatati iar aceasta celui mai bun Amor Propriu, sau dragostea de Sine insasi (care nu este egocentrismul- adica raul fiintei) si astfel se ajunge pe unica cale spre rezolvarea problemelor omului si a insasi Umanitatii.  

Bolile sunt consecinta Conflictelor Spirituale care “coboara” din “cerul Gandurilor Spiritului” pe
“pamantul (corpul) fiziologic si fizic “ si cand gasesc “Terenul” adecvat, prolifereaza generand corpul conflictului, boala, sau actiunea raului, adica a ignorantei.
Medicina Biologica Naturala este de aceea in primul rand o Medicina Educativa, deoarece necesita manifestarea personala a propriei vointe in orice sitiatie de boala , pt a cauta , a gasi si a rezolva Adevaratele Cauze, mai precis neluarea in considerare a Legilor Creatorului. Numai cand aceste adevarate cauze sunt inlaturate , intervine autoiertarea si in consecinta orice simptome de boala dispar, doar daca nu a fost compromis in mod definitiv statul “terenului” corporal cu terapii invazive (medicamente chimice si vaccinuri). Aceasta inseamna ca fiecare se poate autovindeca la fel cum s-a autoimbolnavit, asa incat se poate si “autominuna”, ca o confirmare a frazelor din biblie “ credinta Ta (increderea in forta care sta in tine) te-a salvat
Medicina Biologica sau Naturala este de fapt unica Medicina Holistica, aceasta din urma fiind o teorie biologica care subliniaza importanta organismului inteles ca un tot unitar, adica ca o fiinta Fizico-Spirituala.
In schimb, din pacate, obisnuitul sistem medical sanitar alopatic zis si “oficial” este in mod esential  focalizat pe “boli” si tinteste in a elimina efectele mai degraba decat a cauta si a elimina Cauzele profunde ale bolii, de fapt si Universitatile isi numesc absolventii : “specialisti in patologie” si nu specialisti in Sanatate. Actualele profesii medico/sanitare dau o importanta excesiva terapiilor simptomatice, ignorand mai ales Prevenirea ; se preocupa mai mult de “efecte” si au uitat de Cauzele care le determina; acest fapt descrie foarte bine comportamentul actualului sistem medico-sanitar imperativ, care din fericire trece printr-o grava perioada de criza, care speram sa duca la o totala regandire ideologica a tehnicilor ce vizeaza Sanatatea si bolile. Este “modelul ideologic” medico-samitar insusi care trebuie revizuit, intrucat este insuficient si gresit gandit; de fapt pregateste tehnici (medici) care nu cunosc toate tehnicile sanitare posibile si deci nu sunt in gradul de a ajuta bolnavuii sa se vindice cu adevarat. Toate acestea se intampla, nu pt. ca medicii sunt de rea credinta ( exceptand putine persoane) ci pt faptul ca  Universitatile care ii instruiesc sunt subordonate multinationalelor (producatoare de vaccinuri si medicamente) si deci protocolul materiilor de studiu si procedurile predate viitorilor medici urmeaza numai directivele companiilor farmaceutice si in consecinta NU ii invata toate tehnicile terapeutice posibile pentru vindecarea bolnavilor ; acest lucru se intampla in orice parte a lumii si este un program gestionat de OMS (org mondiala a sanatatii)- prelungirea mainii  lui Big Farma;  OMS  emana norme si indicatii politice de aplicat diverselor  colegii de medici care la randul lor obliga medicii sa urmeze numai protocoalele emanate de aceste multinationale . 
Important : chiar daca semnalam gravele anomalii (chiar criminale) ale Sanatatii Mondiale gestionata de Lobbies farmaceutice si de reprezentantii lor, infiltrati la toate nivelele Politice si Sanitare in intrega lume, vrem totusi sa amintim si sa multumim, pt a fi corecti, acelor sute de mii de medici (cei de buna credinta) care, cu toate  interferentele acelor Lobbies, se straduiesc in fiecare zi sa ajute bolnavii ce li se adreseaza si care cu ajutorul aparatelor tehnologice avansate de diagnosticare si ale tehnicilor de interventie, fac progrese marcante care pana mai ieri erau de neimaginat.  Vedem astfel de progrese in fiecare zi, dar terapeutica indicata de conducerea  OMS ( care e legata prin directive de asa-zisele Lobbies) nu urmeaza , cu exceptia raraelor cazuri, acea curba progresiva de insanatosire a bolnavilor. Daca acesti bravi medici care opereaza zilnic in acest sector ar cunoaste si Medicina Naturala, ar putea ameliora foarte mult tehnicile terapeutice cu mare beneficiu pentru toti bolnavii. 
 In Medicina oficiala, tratamentele pe baza de medicamente de sinteza (chimice), actioneaza DOAR asupra simptomelor “gasite” in bolile fiziologice, neluand in considerare deloc sfera psihica si spirituala a persoanei. In timp ce patologiile infective par sa fie suficient de sufocate (controlate) , dar nu vindecate, bolile cronice-degenerative si cele psihico-spirituale se multiplica incontinuu. Tratamentul  pe baza de medicamente atinge numai simptomul biologic suprimand limbajul cel mai important al corpului, in timp ce nici macar nu elimina sau atinge profundele “radacini” spirituale a bolii ( vezi Stresul) In acest mod noi am uitat ca omul nu e numai un corp fizic dar si psihico-spiritual ; ca doua fete ale unei medalii, aceste 2 laturi sunt indisolubil legate si interdependente si deci tratamentul trebuie sa tina seama ca boala nu cuprinde (influenteaza) niciodata doar o singura latura ci, ca si in fizica vaselor comunicante, incepe cu o latura pt. a se extinde apoi la cealalta si apoi la toate nivelele Terenului (persoanei). Dupa o analiza minutioasa a cauzelor principale a diverselor boli si luand in considerare gravele limite ale tratamentelor medicamentoase care obstacoleaza in loc sa ajute organismul sa se vindece, trebuie sa se propuna pt. fiecare grup de boli patologice tratamentele cele mai adecvate alegand in principal pe cele naturale, care cuprind si  pe cele psihico-spirituale, pt a ajunge apoi in ultima instanta la medicamente de sinteza sau la operatia chirurgicala, daca rezultatele (exceptand cazurile evidente de chirurgie) nu isi fac aparitia imediat, dar in general vindecarea naturala, daca corpul raspunde bine, apare intotdeauna si repede. Sanatatea inseamna “sa te simiti bine” adica sa traiesti in Armonie cu Legile Universale ce guverneaza structurile vii. (……)

Luand in considerare toate acestea, nu e de mirare ca omul are in ziua de azi  (dpdv al sanatatii) mari necazuri si in aparenta, fara cale de iesire. Din pacate s-au neglijat Principiile Vitale in materie de Sanatate si boala, principii care se cunosteau din antichitate dar, din cauza ingamfarii “stiintei medico-sanitare moderne”, acestea au fost uitate. Este deci necesar nu numai restructurarea acestui “sisitem sanitar” care sta sa se prabuseasca dar si sa schimbam conceptul nostru de Sanatate si boala dar mai ales de ETICA
Toate activitaile umane se explica dupa aceasta schema : i-Deo-Logie si Principiile sunt puse in practica urmand Scheme sau Tehnici  ce urmeaza Structuri precise unde se lucreaza dupa tipul      de i-Dea (n.td: joc de cuvinte intre idee si Dumnezeu –in ital) care se vrea sa se “nasca” in Creatia materiala.. Ideile Juste au in consecinta, scheme, tehnici si modaltati simple si de inteles pt. TOTI, determinand abilitati din ce in ce mai mari si eficienta in “sistem” Ideile eronate au in schimb, scheme, tehnici si modalitati complexe, dificile de inteles si de fapt produc “in sistem” incapacitate si ineficienta.  De aceea sunt necesare noi Arhietipuri, noi Paradigme (noi modele, exemple, Principii, noi i-Dei, noi D-zei) pentru ca Umanitatea sa poata iesi din tenebrosul tunel al viitorului apropiat, in care am intrat precum copiii cu propriile jucarii tehnologice; intr-adevar, daca privim spre acest viitor apropiat, avem senzatia ca ne miscam in mod absurd, chiar in spatele unghiului timpului, nemaifacand distinctia intre just si injust, intre bine si rau, util si inutil, tehnologia cu orice pret fata de puterea Omului si Naturii.    
Noile “paradigme” pentru sanatate vor trebui, in totalitate si in mod esential sa se bazeze pe aceste Principii fundamentale :
1)      In ce priveste fiecare cetatean, DREPTUL-DATORIA de a invata, adica sa se educe in materie de Sanatate si de conservare a acesteia; DATORIA din partea structurilor publice Scolare si Sanitare de a garanta predarea inca din primele clase ( gradinte si primare) a Medicinei Bio-logice sau Medicina Naturala; aceasta pt. a educa cetateanul in spiritul Adevaratei Preveniri a bolilor, astfel incat sa stie sa evite toate bolile degenerative (inutile), sa controleze si sa gestioneze cele utile care atentioneaza si intaresc Sistemul Imunitar. Toate acestea vor servi pe de alta parte la evitarea cheltuirii imenselor sume de bani pe medicamente toxice, administrate in mod inutil precum si pe spitalizari generate si de incompetenta operatorilor sanitari, care nu sunt la curent cu TOATE terapiile medicale posibile, deoarece cel care cunoaste secretele Sanatatii nu va avea nevoie decat foarte rar de tehnicul/medicul din structura sanitara, intrcat nu se va imbolnavi cu usurinta. Astfel in structura sanitara va ramane cu precadere medicina de urgenta (chirurgia si traumatologia)
  2 ) DREPTUL de a se imbolnavi care trebuie sa fie in mod absolut asigurat . Este necesar sa amintim ca fiecare fiinta are dreptul (nu si datoria) de a se imbolnavi, intrcat boala este baza de plecare pt. a se incepe o noua etapa in evolutia Cunoasterii despre cum sa-ti mentii sau sa-ti refaci propriaSanatate si in consecinta sa-ti imbunatatesti mereu comportamentul, conform dictonului “Etica este Sanatate”; de aceea nu se poate nega unui individ Singura sa Posibilitate de evolotie spre Cunostinta propriului Sine si a mecanismelor care regleaza Viata sa.
       3) FUNDAMENTALUL si de NEATINSUL  DREPT  al ABSOLUTEI LIBERTATI de         ALEGERE al tratamentului sanitar din partea fiecarui individ, care sa poata alege in mod liber si constient tipul de produse (medicamente netoxice, remedii biologice, suplimente alimentare., tehnici speciale, etc)  cu care sa se trateze…deci ABSOLUTA LIBERTATE DE TRATAMENT !
     4) RESTRUCTURAREA  MEDICINEI  pe baze strict Biologice si Holistice cu utilizarea tuturor tehnicilor de diagnosticare si tratare netoxice si neinvazive; pentru aceasta este necesara REINSTRUIREA intregii clase Medicale cu privire la Etica Sanitara si a TUTUROR tehnicilor medico-sanitare posibile, in speta Medicina Biologica, Naturala, asa cum prevad si recentele directive ale CEE.
5)  Predarea obligatorie din partea structurilor statului (Scoli si Universitati) a Adevarurilor Complete privind Sanatatea si bolile, lucru care azi inca NU se face, atat clasei medicale cat si populatiei ce ignora (nu cunoaste) ca : boala se datoreaza numai alterarii Terenului (corp fizic) ce induce la toate nivelele CARENTE sau EXCEDENTE NUTRITIONALE celulare (adica inflamari si intoxicari fizice si Spirituale) si ca aceasta este consecinta justa a Abuzului (comportamente erate constiente sau inconstiente)  Legilor ce regleaza structurile Vii, deci boala este manifestarea Conflictului Interior si pentru a reObtine Sanatatea este necesara refacerea Alteratiilor Terenului la valorile normale si schimbarea Eticii, comportamentului.
6) Formarea prin Experimentarea si Certificarea rezultatelor obtinute pe pacienti (procente de              vindecari, operatii reusite sau nu) de catre medici ! Unica cale de urmat este aceea de a experimenta pe om (niciodata pe animale, deoarece se obtin rezultate periculoase si denaturate, deci NU VIVISECTIEI ! ) si in primul rand pe medicul insusi, care trebuie sa fie in masura sa se trateze si sa se mentina sanatos altfel ce fel de medic este, si cum ar putea  sa-i ajute pe altii daca nu este in stare s-o faca pentru el?
  Aceasta este UNICA si Adevarata DIPLOMA pe care Viata o da numai acelora ce sunt in masura de a invata practic sacrele Legi Naturale; bucata de hartie emisa de Universitate e nimic, daca medicul nu este in stare sa se autoinsanatoseasca, si deci n-ar trebui sa aiba permisiunea sa-i trateze pe altii.
E normal ca fiecare individ sa caute sa obtina maximul de fericire personala, dar in limitele impuse de Ratiune ( a bunului simt) pentru a evita efectele sociale negative care ar decurge din actiunile sale. Numai in acest fel e posibil crearea unei societati tolerante si mai putin ipocrita, mai echilibrata si optima in ce priveste conditiile de viata, pt. fiecare individ.  Predarea metodelor contrarii celor sus mentionate nu e altceva decat o scuza pt. a se putea “gestiona psihic-financiar “ boala si bolnavul si pt. a NU trebui sa se rezolve Adevaratele Cauze  care sunt totdeauna IDEOLOGICE (ntd.- ideologia medicinei alopatice) si AMBIENTALE .
Este necesar sa se ajunga la cunoasterea Cauzelor pentru a se putea reface imediat alteratiile Etico Termico Nutritionale ce genereaza intotdeauna intoxicatii si inflamatii, daca vrem sa obtinem rezultate durabile in timp, in materie de Sanatate, plecand de la semanalele pe care l’Ego le transmite in corp pt a educa Mintea, cerandu-i sa distruga “schemele mentale eronate si de a o determina sa invete altele noi si corecte; toate “semnalele” sau “ordinele” anormale pe care Mintea le emite (ea mintand cu usurinta) se transmit intotdeauna si instantaneu in senzatii de boala si sunt “bine vizualizate” in acele parti ale corpului (sau organe)  corespunzatoare partii creierului atinsa de Conflict. Boala urmeaza urmatorul parcurs: PisihoNeuroGastrointestinaloEndocrinoimunologic, deteriorand deci barierele imunologice naturale. De altfel boala, indiferent care este ea, se transmite prin intermediul ADN-ului la generatiile urmatoare devenind tot mai precoce, periculoase si virulente. Intelegeti asadar ca toate Vaccinarile obligatorii sau nu, sunt de fapt un adevarat” proces de intentie in destabilizarea globala al organismului viu”, intrucat ele genereaza MUTATII GENETICE si cum  in mod cert nu se stie ca un anume individ va contracta cu siguranta acea boala de care “se vrea sa fie protejat” prin vaccinare, in afara mutatiilor genetice induse cu vaccinarile, se mai introduc in corp si devastantele metale toxice (grele) ca : Mercur, Aluminiu,   conservanti Cancerogeni, ca Formaldeide, antibiotice puternice, spori , microbi, virusi ai bolilor inoculate sau alti contaminanti (vezi SV-40) si/sau necunoscuti de la alte specii vii ( in special cele animale pt ca vaccinurile sunt produse pe culturi de celule animale) vor produce cu siguranta  mai devreme sau mai tarziu in persoanele vaccinate grave patologii. Substantele introduse cu vaccinurile distrug anumite molecule capabile sa activeze anticorpii numai spre oragnismele straine (agresori); cand aceste molecule sunt distruse cu vaccinuri, anticorpii se indreapta si spre Sistemul Imunitar al individului insusi, generand bolile autoimune. In afara acestor boli grave, sunt de mentionat si celelate boli asa zis “obisnuite” (ca efect al vaccinarilor) pe care le au persoanele inca din copilarie : alergii, astme, anemii, bronsite, boli gastrointestinale, dureri de cap, deformari ale coloanei vertebrale, ipotonia, factori de crestere alterati, lipsa identitatii sexuale, agresivitate, caderea parului, slabirea vederii, surzenia, epilepsia, distrofia, scleroza, leucemia, cancerul, sida, down, etc.  Din statisticile Istat (in Italia)  rezulta  ca din cauza vaccinurilor in prezent 38 % din copiii nou nascuti au malformatii usoare, medii sau grave.
Vaccinarile obligatorii sunt practici impotriva dreptului la boala al individului dar mai ales impotriva Libertatii de Alegere a Tratamentului Medico-sanitar, in afara de faptul ca genereaza si intoxicatii, dorite si controlate de multinationalele farmaceutice,  fiintelor umane de pe Planeta.;  aceste practici sunt in mod continuu propagate avand ca argument psihologic frica, pt a crea si mentine piata bolnavilor, a medicamentelor scumpe si a “cercetarii inutile si infinite”.
La inceputul (inceputurilor) campaniile de vaccinari au reprezentat cu siguranta, din partea clasei medicale alopatice, dorinta de a eradica anumite boli, dar succesiv, multe au fost (pt cei care au “intrevazut” erorile acestor practici) dovezile care demonstrau periculozitatea vaccinarilor in masa, dar cum investitiile erau deja facute, camapniile promovate si platite, NU S-A VRUT anularea lor, chiar si pt. a nu se pierde din credibilitatea medicinei alopatice , care ar fi trebuit sa recunoasca ca “principiul alopatic al vaccinarii” este eronat si extrem de periculos.
Bolile degenerative, declarate “netratabile” de medicii din sistemul sanitar, sunt in crestere enorma in tarile cu inalta densitate al vaccinarilor….pt. care motiv? …pt. ca prin aceste vaccinari in masa, s-a slabit Sistemul Imunitar al sutelor de mii de persoane, generand in persoanele vaccinate mutatii genetice transmisibile generatiilor viitoare, si astfel s-a activat o risipa de sume imense din banii publici cheltuiti pentru a incerca ( fara a se reusi) de a gasi remediu la dezastrele provocate de vaccinari. Acestea sunt in esenta, practici profilactice zise “preventive”, dar ele reprezinta un grav obstacol in calea Naturala spre a ajunge la Adevarata Cunostinta de Sine Insasi si a propriei Sanatati.
Este necesar deci, sa se puna punct la actuala Dictatura Sanitara Fortata, gestionata de companiile Multinationale chimice si farmacologice care au impus si impun in continuare si mai mult pe scara sociala si planetara un si mai mare numar de vaccinari,  chiar cu ajutorul clasei politice (ignoranti, indoctrinati, corupti)  care le decreteaza obligatorii.
.  Individul TREBUIE sa aiba DREPTUL de ALEGERE A TRATAMENTULUI  si inca acela de a putea fi tratat chiar de Structurile Sanitare Publice cu tratamente complet nedaunatoare, poate chiar diferite de cele actualmente cunoscute si utilizate de medicii din sistemul sanitar. Trebuie sa se permita si mai ales sa se promoveze comercializarea de determinate produse Netoxice care pot fi utile in refacerea Sanatatii. Trebuie sa se promoveze studiul Medicinei (“dulci”) Naturale si permiterea posibilitatii de exercitare a tehnicilor si practicilor impropriu zise “alternative”, tehnicilor (persoane) specializati in astfel de practici, care in prezent sunt impiedicati doar pt. ca actuala clasa medicala nu le cunoaste si nu le are sub control. Este Medicina Holistica, Completa,Globala cea care trebuie sa fie promovata pentru salvarea omului si a societatii Umane, substituind actualii conducatori care ignora adevarata “Arta Medicala” cu medici Holistici in masura sa rezolve problemele de sanatate ale cetatenilor ; aceasta este unica si adevarata Cale pe care Statul TREBUIE sa o parcurga pt. a –si indeplini SARCINILE de Tutela a cetateanului prevazute in Constitutie.. 
Actualii medici care ignora multe lucruri, cu supervizarea multinationalelor farmaceutice, au inventat si “tapul ispasitor” (agentul patogen, microbul, virusul, etc) vinovat, dupa parerea lor, de bolile voastre si pt. a va exploata mai bine si mai subtil, l-au corelat cu “mediatorul”, medicament sau vaccin……ca fiind unicul ce va poate inlatura boala din corp. Aceasta este cea mai mare si mai satanica minciuna pe care mintea umana a putut sa o conceapa, deoarce anuleaza responsabilitatea Fiintei umane, si transfera responsabilitatea bolii asupra agentului patogen, taind si unica posibilitate de a se ajunge la adevaratele (cu ajutorul experimentarii tratamentului Natural) Cunostinte despre Legile Creatiei – care ar constrange indivizii sa-si schimbe Etica (comprtamentul), pt a-si putea recupera Sanatatea ( de aceea trebuie sa consideram ajutorul virusilor si microbilor ca ajutorul “ingerilor pazitori” biologici care ar trebui sa ne puna pe ganduri referitor la modul nostru de viata-alimentatie si tratamente – si sa ne determine sa le schimbam.)
Trebuie sa reluam colocviul intrerupt cu Natura  pt. a primi de la Ea, corectele Informatii si a le utiliza pt. a regasi Edenul pierdut. Redescoperind Medicina Biologica sau Naturala, omul poate sa se intoarca la Edenul pe care si-l aminteste, invatand de la Natura si extragand de la ea resursele prezente (vegetale, animale, minerale) fie pt. diagnostice fie pt. tratamente. Daca principiile acestei medicine ar fi aplicate, medicina ar fi aproape in totalitate NUMAI PREVENTIVA
 Sa ne amintim mereu ca Adevarata Medicina este una singura, aceea ce vindeca bolnavul si care ii da in acelasi timp si informatiile necesare pt. a nu recadea in eroarea imbolnavirii. Metodele utilizate nu sunt atat de importante cat rezultatul, vindecarea, adica eliminarea bolii, NU a simptomului.
 Trebuie neaparat sa reintram in dreptele canoane ale Medicinei Biologice pt a ne salva de psiho-dependenta de medicamente si vaccinuri cat si de acel tip de “medici “ care ignora toate tehnicile sanitatre neinvazive, si  pt a evita de a fi dependenti de santajul psihologic al actualei clase sanitare mondiale care serveste planului de control planetar al populatiei, orchestrat de “dirijorii” oculti ce gestioneaza divesrsele Fundatii care la randul lor controleaza Multinationalele si Bancile Mondiale.
 Ei domina sectorul Sanatatii a aproape  tuturor fiintelor de pe Planeta, prin intermediul controlului alimentatiei, facand astfel incat mancarea introdusa pe piata mondiala sa fie de tip industrializat si in consecinta lipsita de factorii nutritivi esentiali unei Sanatati Perfecte, factorii proBiotici pe care incearca sa-i revanda (ei existand in mod natural in alim)  in farmacii la preturi pe masura, nemaivorbind de faptul ca toata mancarea industrializata este contaminata in cel mai inalt grad de produse chimice – pe care tot ei ni le vand- folosite si in agricultura industriala, si de OMG ( org.modificate genetic)
 Acest control asupra psihicului populatiei il obtin spunand de ex., minciuna, ca in anumite cazuri pentru a te mentine sanatos e necesar sa distrugi (cu antibiotice si antivirale sau cu alte tehnici toxice-vaccinuri) agentul patogen (care de fapt este generat si transformat tocmai de alterarile termico-nutritionale induse in mancarea industrializata, adica de intoxicatii) pt. a te insanatosi sau ca e necesar sa te vaccinezi pt. a nu te imbolnavi. Numai asa, cu minciuni si jumatati de adevar, si cu ajutorul medicilor si cercetatorilor de ei indoctrinati, reusesc sa controleze populatia planetei, introducandu-i “noi credinte”, chiar daca ei sunt de alta “religie”, mentinand-o intr-o continua stare de boala si determinand-o tot mai mult sa devina dependenta de ei pentru :mancare, medicamente, vaccinuri, analize si medici. Unicul si adevaratul scop al acestor “convingatori oculti” este acela de a mentine psiho-dependenta voastra fata de ei, pt a va putea exploata si a va stoarce mai usor si mai mult banii.  Taiati acest cordon ombilical care va tine in suferinta si exploatare si intoaceti-va cat mai repede cu putinta la starea de Oameni, rationali, ganditori, in sfarsit LIBERI de a alege si de a face ceea ce doriti pt. binele vostru si al celorlalti si pt. binele Planetei T..erra ! ( “il globo che erra…da errare, sbagliare”- joc de cuvinte : globul care era … gresit )
Puteti sa va eliberati de aceasta psiho-dependenta numai invatand sa va autogestionati Sanatatea fara personal sanitar incompetent, medicamente toxice sau vaccinuri periculoase, adresandu-va numai adevaratilor “medici sacerdoti” cultivatori si profesori ai Medicinei Biologice, care va vor indica strada corecta pt. Cunostinta care genereaza Constiinta sau Siguranta, aceasta din urma  conducandu-va  spre Pace si Sanatatea Perfecta, demonstrand astfel voua insiva, familei si prietenilor adevarata voastra virilitate.  
Scopul acestui site este acela de a demonstra logic si stiintific tot ce a fost expus in aceasta prefata, astfel incat sa se poata da mai multa abilitate (practica) celor care vor sa fie autodependenti in gestionarea propriei sanatati precum si persoanelor medico-sanitare care muncesc cu buna credinta pentru.sanatatea oamenilor, pentru a fi utili cat mai mult cu putinta societatii Umane, pt fericirea si sanatatea sa pe aceasta planeta minunata care din pacate este condusa in prezent de o majoritate de oameni ignoranti, neputinciosi sau de rea credinta dar mai ales avizi de putere si bani, care in loc sa serveasca, ei se servesc de posturile cu responsabilitate in a obtine beneficii pt ei sau pt lobbies pentru care lucreaza, uitand ca activitatea individuala sau sociala este “sacra” si trebuie sa fie indeplinita cu cea mai mica dauna si cu cel mai mare (bun) rezultat pt binele tuturor.  Acestora din urma le sugeram sa citeasca cu atentie pana la sfarsit, intrucat fiind ei insusi fiinte vii, parcurg si ei drumul evolutiei individuale si cel al planetei Terra , si ca toti ceilalti vor putea sa regandeasca serios la comportamentul lor, caindu-se si muncind in final pt binele comun.

Dorim sa incheiem aceasta prefata cu o cugetare a unui intelept conducator al pieilor rosii :

Cand ultimul copac va fi taiat,  ultimul rau va fi otravit, ultimul peste va fi pescuit, va veti da seama ca banii nu se pot manca”

  By Dr.G.Paolo Vanoli

                  Traducere de:  Mihaela Fidiuc










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu