Ads 468x60px

marți, 6 ianuarie 2015

ADN DE FETUS UMAN IN VACCINURI


                                                    









Prezenta ADN-ului de fetus uman in vaccinuri este una                           din posibilele cauze ale Autismului

 
    Articol preluat de  pe site-ul
http://autismovaccini.org/2014/09/07/la-presenza-di-dna-fetale-umano-nei-vaccini-e-una-possibile-causa-per-lautismo/



           Dr. Theresa Deisher, ce isi desfasoara activitatea de cercetare in Fiziologie Celulara si  Moleculara din cadrul Universitatii Stanford, a ajuns la concluzia ca fragmentele de ADN de fetus uman prezente in vaccinuri sunt una din cauzele ce provoaca Autismul.

       “ Este posibil ca aceste fragmente contaminate sa fie incorporate in genomul unui copil, deregland astfel functiile normale genetice, ducand la aparitia de fenotipuri autistice.”
   
          Dr. Theresa Deisher, are mai mult de 19 ani vechime in sectorul biotehnologiei comerciale, colaborand cu diverse firme : Genentech, Repligen, Amgen iar descoperirile sale au dus la realizarea unor importante studii clinice pentru diverse boli. Pentru informatii mai detaliate este posibila consultarea CV-ului sau, de unde se poate vedea vasta sa experienta stiintifica care ar face sa roseasca servilii sustinatori ai vaccinurilor

Din 1979 de exaemplu, productia vaccinului trivalent ROR (rujeola, oreion, rubeola) a trecut de la folosirea celulelor animale la cele provenind de la fetusi umani avortati. Ca urmare a acestei noi practici, ce a inclus si alte vaccinuri, din 1980 s-a inregistrat o crestere vertiginoasa a cazurilor de Autism, la inceput in USA apoi in Anglia si in restul lumii, fapt ce a fost mentionat de Dr. Th. Deisher la Intalnirea Internationala privind cercetarea Autismului din 2010.

Si aici se deschide un capitol care se repeta adesea si anume marketingul privind productia de medicamente si vaccinuri. Intr-adevar, cand vine vorba de studii stiintifice in materie de vaccinuri, suntem bombardati de studii sponsorizate exclusiv de catre casele farmaceutice, sau altfel spus de catre insasi producatorii de vaccinuri care nu urmaresc altceva decat cresterea profitului asociatilor din vanzarea acestor produse (vaccinuri). De aceea aceste studii au ca scop justificarea unei ipotetice “sigurante” ale diverselor vaccinuri administrate copiilor nostri chiar de la nastere si pe durata intregii copilarii.  Aceasta inselatorie persistenta reprezinta unul dinte subiectele cele mai controversate ale medicinei zilelor noastre                                        Este incredibil cum multe dintre publicatiile stiintifice, vechi si recente, indica in mod clar multiplele pericole asociate vaccinurilor, insa publicul larg este bombardat in mod consistent de spoturi publicitare ce repeta papagaliceste ca “vaccinurile sunt sigure” .    

De aceea este foarte important sa ne cautam singuri informatiile inainte de a ne vaccina proprii copii si sa nu acceptam ceea ce ne “serveste” mass-media, fara o  investigatie atenta. Exista multe publicatii de incredere, in diverse reviste stiintifice care subliniaza in mod clar pericolele majore asociate folosirii indiscriminante a  vaccinurilor   Si sa nu uiatm ca putem  lua in considerare si studiile independente, de optima calitate, ca cea a Dr. Theresa Deisher.

O eroare comuna, care este folosita ca argument impotriva persoanelor ce isi exprima opinia contrara utilizarii vaccinurilor, este aceea ca “nu ar intelege stiinta” . Adevarul insa este altul: marea majoritate a persoanelor ce sunt numite cu apelativul depreciativ de  “antivaccinisti” sunt si oameni de stiinta de nivel mondial, cercetatori si profesori care nu au nimic de invidiat la unii “codosi universitari” care si-au vandut onoarea industriei farmaceutice, la fel si fata de acei “scribi” de doi bani care infesta web-ul.   

In loc de a se aplica etichete ca “ pro vaccinare” sau anti-vaccinare” ar trebui sa se discute despre aceste argumente  stiintifice, dar de pe un plan neutru, ceea ce din pacate nu se poate deoarece ori de cate ori se incearca o dezbatere obiectiva a acestui subiect ( vaccinuri) ea este impiedicata de catre producatorii de vaccinuri.  Se continua mereu cu aceste metode de intimidare si aducere la tacere a criticii privind siguranta vaccinurilor. Acest lucru este absolut ridicol, ca sa nu mai vorbim ca este si absolut ofensiv fata de un substantial segment al populatiei care a avut de suferit ca urmare a vaccinarilor si care asista neputincioasa la daunele fizice aduse sanatatii lor si datorate unui sir intreg de scandaluri cauzat de industria farmaceutica, care are inca de raspuns la multe intrebari.   
Stiinta, cea scrisa cu S , nu va mai fi credibila daca se crede ca se poate merge inainte exclusiv prin cenzurarea unor discutii critice. Orice tentativa de a aduce la tacere o discutie critica privind un anumit subiect stiintific, cum este Autismul determinat de vaccinuri, demonstreaza ariditatea si ignoranta persoanelor care promoveaza si susutin vaccinatiile ca pe un act de credinta. (religie)

Stiinta avanseaza pornind de la cercetari si pana la investigatii, la dezbateri si discutii complete si nu de la cenzura si omiterea de informatii vitale pentru sanatatea oamenilor. Si tocmai acesta este motivul pentru care cercetarea independenta are un rol extrem de important.

Documentele obtinute de catre Lucija Tomljenovic, o alta cercetatoare independenta din cadrul Grupului de Cercetare Neural Dynamics, de pe langa Departamentul de Oftamologie si Stiinte Vizive al Universitatii British Columbia, a facut lumina asupra anumitor fapte importante privind vaccinurile si Autismul si anume ca producatorii de medicamente si vaccinuri, societatile si autoritatile sanitare cunosc multiplele pericole asociate vaccinurilor dar au optat de a nu le face cunoscute publicului.  Aceasta este o inselatorie stiintifica, o practica criminala uzuala, seriala si repetitiva,  asa cum a fost confirmat recent de catre informatorul CDC care a dezvaluit si recunoscut manipularea datelor ce fac legatura intre vaccinuri si Autism.



       Articol publicat de administrator

           

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu