Ads 468x60px

duminică, 3 aprilie 2016

VITAMINA C; CANCERUL SI NU NUMAI.....



Spicy ginger tea Stock Photography                                                                                                         

            VITAMINA C, CANCERUL SI  NU NUMAI ….

           
    Un studiu publicat in  Canadian Medical Association Journal “, arata in maniera convingatoare, documentata,  cum vitamina C  administrata pe cale intravenoasa a determinat regresia cancerului avansat, in trei cazuri privind cancerul : de vezica, de plamani, de rinichi si limfatic. Aceste trei cazuri au fost tratate conform rigidelor standarde stabilite de U.S National Cancer Institute.

Articole reperibile aici Intravenously administered vitamin C as cancer therapy: three cases, Sebastian J. Padayatty, Hugh D. Riordan, Stephen M. Hewitt, Arie Katz, L. John Hoffer and Mark Levine. CMAJ Canadian Medical Association Journal. March 28, 2006; 174 (7). doi:10.1503/cmaj.050346

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  
  
    Vitamina C administrata pe cale venoasa ucide celulele canceroase

   Peroxidul de hidrogen( apa oxigenata : H2O2) dupa cum se stie, este folosit ca dezinfectant pe rani deschise pentru a ucide microbii.  Cercetatorii au constatat ca doze elevate de vitamina C  administrate intravenos, pot determina cresterea nivelului de  H2O2 din interiorul celulelor canceroase, distrugandu-le.  De asemenea vitamina C intravenoasa, distrugand germeni, poate fi o terapie eficienta in tratarea bolilor infective.  In prezenta unui crescut numar de evidente experimentate, cercetatorii de la NIH (National Institutes of Health) admit azi ca vitamina C intravenoasa poate fi un tratament eficace impotriva cancerului.  Cu un an in urma, acesti cercetatori au realizat un studiu pe aceasta tema dar mass-media nu a difuzat stirea.  Ultimul studiu pubblicat in Proceedings of the National Academy of Sciences , confirma studiile premiatului Nobel : Linus Pauling , ce conduse cercetarile privind  tratarea cancerului cu vit. C in anii ’70.  La acea vreme studiile respective fura discreditate de cercetari conduse  Mayo Clinic. 
Diferenta fata de alte medicamente este ca vit C ucide numai celulele canceroase si nu si cele sanatoase, nemaivorbind de faptul ca nu este toxica.        Din motive inexplicabile (n.td :nedeclarate) cercetatorii de la NIH continua sa sustina ca dozele mari de vit.C pe cale orala produc doar un limitat nivel de vit. C in serul sangvin cu toate ca in 2004 ei insusi au condus un studiu din care rezulta ca vit. C pe cale orala poate duce la cresterea concentratiei in sange de 3 ori mai mare decat s-a crezut pana atunci. Ei evita sa-si retracteze vechea pozitie conform careia oamenii nu pot beneficia de doze mari de vit. C pe cale orala.  In plus cercetatorii de la NIH nu ofera nici explicatii de ce a trebuit sa treaca 35 de ani pentru a se confirma studiile lui Linus Pauling .

     By Bill Sardi - Word of Knowledge Agency, San Dimas, California.


        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>                                                                           
 Vitamina C administrata oral ?  mai bine cea NATURALA !    

 Trei cercetatori de la Universitatea din Milano (Guarnirei si altii) au demonstrat cu un studiu de cercetare ca, pe voluntari carora li s-a administrat 150 gr vit. C atat naturala cat si sintetica, ca in ambele cazuri s-au gasit valori bune in sange, dar atunci cand o picatura de sange a fost pusa in contact cu apa oxigenata, efectul protectiv asupra ADN-ului a rezultat eficient NUMAI la sangele celor carora li se administrase vitamina C naturala, derivata din produsele fitoterapeutice si/sau fructe (Rosa canina, lamai, Kiwi, etc.); cercetatorii presupun ca interactiunea vitaminei cu alte substante ce se afla in mod natural in respectivele produse naturale,cum ar fi bioflavonoidele, au determinat acest rezultat.

Vitamina C in doze mari este un tratament eficient (mai ales impreuna cu ascorbatul de potasiu). Literatura medicala, practic ignora de 75 de ani rapoarte medicale si studii clinice si de laborator privind succesul terapiei cu vitamina C in doze elevate.   Pentru a avea efect, dozele trebuie sa fie mari, chiar de 1000 de ori decat recomandarile RDA (doza zilnica recomandata).  In stiinta medicala, conceptul ca marimea dozei determina rezultatul, este o notiune de baza.  Aceasta premiza este in mod conventional acceptata doar pentru medicamente, nu si pentru vitamine.  Marea majoritate a cercetarilor care au concluzionat ca vitamina C nu functioneaza, au folosit doze mici care nu au cum sa conduca la rezultate clinice favorabile.  Cercetatorii care au folosit doze elevate au avut in mod continuu rezultate excelente.   
Necesitatea de doze elevate a fost indicata aproape imediat dupa descoperirea, de catre medicul ungur Albert Szent-Gyorgyi, (1893-1986), a acidului ascorbic. 

Iata cativa dintre remarcabilii medici pionieri care au folosit tratamentul cu vit C in doze elevate : Claus Washington Jungeblut, (1898-1976), William J. McCormick, (1880-1968) e Frederick R. Klenner. (1907-1984).  Mai recent contributii importante au fost publicate de Hugh D. Riordan, (1932-2005) e Robert F. Cathcart III, (1932-2007).

Se implinesc 75 de ani azi (n.td :2010),  de cand dr. Jungeblut , prof. de Bacteriologie la Universitatea din Columbia a fost primul care a publicat un studiu despre vit. C folosita ca terapie preventiva si de tratament a poliomelitei, in 1935. (1)
Tot atunci acelasi doctor demonstra ca vit. C inactiva toxina difterica. (2)
In 1937 tot el demonstra ca vit C functiona si ca tratament pentru toxina tetanica. (3).
Intre 1943 si si 1947, dr. Klenner, un specialist in boli pulmonare, vindeca 41 de cazuri de pneomonie virala cu vit. C .

In 1946 dr. McCormick demonstra cum cu vit. C vindecase calculi renali;  si in 1957 o folosi cu succes impotriva bolilor cardiovasculare.  
Incepand cu anii ’60, dr.Cathcart folosi doze elevate de vit. C pentru a trata pneumonia, hepatita si la final o incerca si pentru SIDA.  Pentru mai mult de trei decenii incepand 1975, dr. Riordan si echipa sa au folosit cu succes vit C intravenos  in tratarea cancerului.  Utilizarea de doze elevate (zeci de mii de miligarme) de vit C pe zi , ar putea fi descoperirea de succes cea mai NECUNOSCUTA in randul medicilor.

Ati  auzit vre-o data :
“ Daca vit C ar fi fost atat de buna, doctorii nu ar spune pacientilor  lor sa o asume in doze mari?”  -  Ei bine, aflati ca e surprinzator cat de multi sunt medicii care chiar spun acest lucru .  Ce ziceti ?  Medicul dvs. nu v-o spune inca?  Este cazul sa va intrebati cum de nu o face, cand exista, de decenii, rapoarte medicale si studii controlate ce sustin folosirea vit. C in doze elevate.  
_______________________________________________
(1) Jungeblut CW. Inactivation of poliomyelitis virus by crystalline vitamin C (ascorbic acid). J Exper Med 1935. 62:317-321.
(2) Jungeblut CW, Zwemer RL. Inactivation of diphtheria toxin in vivo and in vitro by crystalline vitamin C (ascorbic acid). Proc Soc Exper Biol Med 1935; 32:1229-34.
(3) Jungeblut CW. Inactivation of tetanus toxin by crystalline vitamin C (l-ascorbic acid).
 J Immunol 1937;33:203-214.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 


 Ulterioare si recente studii privind folosirea vit C intravenos, afirma si ca acest tratament poate fi extrem de periculos caci atacand celulele tumorale in mod foarte eficient creaza consecinte privind eliminarea substantele toxice + incapacitatea organismului de a le elimina , rezulta o Criza de eliminare in timpul careia pacientul ar putea deceda.  De aceea trebuie practicata cu extrema atentie ! Si oricum e bine sa fie utilizata sub control si la inceput sa se administreze in doze mici.    

Nota Td:  Chiar daca respectam si indicam toate posibilele terapii naturale, trebuie stiut ca reactiile la orice fel de terapie sunt diverse de la persoana la persoana si dorim sa va amintim ca si cancerul ca orice alta boala ia nastere in “zone” precise, si orice boala are Cauzele sale .
Important : cand se asuma suplimentele e bine sa se asume contemporan si fermenti lactici, pentru a ajuta la asimilarea lor.  Vitaminele de sinteza sunt substante deprivate de acele elemente care cu se gasesc impreuna in produsele naturale. De aceea recomandam asumarea completa de vitamine si enzime ca cele ce se gasesc in fructele si verdeturile proaspete. (eventual centrifugate)      

Bicarbonatul de sodiu si vitamina C :  asumate impreuna pot favoriza cancerul la vezica.
Reamintim DIN NOU ca sunt reactii diverse de la o persoana la alta pentru orice fel de terapie, fie ea naturala sau cu medicamente de sinteza si deci la unele persoane, vitamina C (de sinteza ) poate sa le faca rau iar la altele nu, dimpotriva. Pe de alta parte, exista persoane ce cred ca ar fi un lucru bun sa scada aciditatea vitaminei C de sinteza, amestecand-o cu bicarbonatul de sodiu, care este o baza : ei bine, NU este asa. Reactiile chimice intre doua substante pot compromite eficienta uneia sau alteia.

Titolo: l-Ascorbic Acid Amplification of Second-Stage Bladder Carcinogenesis  Promotion by NaHCO3
http://cancerres.aacrjournals.org/content/48/22/6317.abstract
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 

Criza de eliminare
Chiar de la inceputul terapiilor  naturale si pe toata perioada de dezintoxicare si eliminare a inflamatiei ( valabil deci pentru toate bolile dar in special pentru bolile degenerative : cancer, SIDA, etc) este necesar sa se ajute bolnavul astfel inact  sistemele si organele de eliminare (in mod special rinichii si aparatul urinar, intestinul si ficatul) sa functioneze cat mai bine pentru a putea cat mai repede si usor sa elimine toxinele acumulate si sa se reintegreze enzimele si flora bacterica, intarind sistemul imunitar. Daca acest lucru nu se intampla, se poate ajunge si la decesul pacientului in timpul “Crizei de eliminare” !  (…)
Cancerul apare in sinteza,  asa cum explica Medicina Naturala,  pentru ca organismul bolnavului este intoxicat si microcirculatia in tesuturile intoxicate este adesea alterata, provocand la nivelul celulelor o defectuoasa functionare ( nutritie si eliminare =respiratie celulara alterata= metabolism alterat = malnutritie celulara si la nivelul tesutului. ) si succesiv provocand inflamarea tesuturilor si stresul oxidativ celular, alterarea sistemului enzimatic ca urmare a modificarii pH-ului digestiv si a dereglarii florei microbiene (deci intestinul nu va reusi sa asimileze substantele nutritive  si astfel  organismul va intra in statul de aciditate ) ce creeaza teren propice pentru anumiti paraziti, bacterii si ciuperci (candida) care produc si ela la randul lor toxine si alte inflamatii. 
Insa , toate acestea au ca si cauza primordiala Conflicte Spirituale (constiente sau inconstiente)   si/sau stresul subiectului.   Deci cancerul este o boala Multifactoriala. Astfel ca medicul  sau terapeutul sau chiar bolnavul insusi, trebuie sa actioneze urmand aceeasi cale parcursa la imbolnavire (spiritual si
           
            Sursa : www.mednat.org

                                       Traducere de
                                            Mihaela Fidiuc



2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog nu folositi acest blog pentru a va face publicitate la produsele sau activitatile dvs !

      Ștergere