Ads 468x60px

marți, 29 octombrie 2013

10 SEMNE





ZECE  SEMNE CARACTERISTICE CELOR CARE  S- AU " TREZIT" SI AU INTELES ......
ESTI SI TU PRINTRE EI ?                   

Articol aparut pe site-ul  

http://www.pakalertpress.com/2012/09/04/10-signs-that-youre-fully-awake/

Multe persoane interpeteaza Apocalipsa ca fiind sfarsitul lumii, dar de fapt este vorba de o „revelare” a ceva ce este ascuns. Pe scara globala este in curs un proces de „trezire”.  Este timpul sa fie indepartate straturile de minciuni si sa ajungem in inima adevarului. 

Ar fi foarte pretentios sa afirmam ca cunoastem toate adevarurile universului....de aceea nu o facem. Cu fiecare zi suntem tot mai mici in fata atator lucruri pe care nu le stim inca. Cu toate acestea devine tot mai clar, zi dupa zi, ceea ce NU este adevarat. Si doar cu aceasta simpla „unitate de masura” este posibil sa determini daca..... esti printre cei ce au inceput sa se trezeasca.

Iata cele 10 semne cu care poti verifica unde esti.....
1.   
    1  Stii ca nu este o diferenta semnificativa intre partidele politice majore (dreapta/stanga) : controversele „filozofice” dintre ele ar putea parea diverse dar... actiunile lor nu sunt. Observand actiunile lor ar trebui sa fi inteles ca nu exista o diferenta semnificativa intre partidele politice cand este vorba de fapte, de a actiona in chestiunile cele mai importante....

2   2   Intelegi ca Federal Reserve sau BCE sau alte banci centrale similare din lume sunt motorul problemelor economice : sclavia debitului este forta totalitara care ameninta umanitatea si nu paiata politica a momentului sau nu stiu care comerciant avid de pe Wall Street. Cand un mic grup de persoane poate crea bogatii din nimic,  la care adauga si dobanzi, atunci are si puterea de a inrobi planeta ca si cum ar fi proprietatea sa, independent de tipul de guvern pe care o tara afirma ca-l are.   
 
3   3   Stii ca un „razboi preventiv” nu este niciodata necesar : cand ne dam  seama ca autoapararea este singura forma de violenta acceptabila, atunci devenim fiinte umane „treze”. Propunerea unui razboi doar pentru ca cineva este divers de tine poate constitui o amenintare in viitor si....este pur si simplu ridicol. Si cand vreodata, bombardarea civililor a fost considerata umanitara ? Nimeni in lume nu ar putea gandi asa ceva cu exceptia acelor imorali care iti provoaca greata si care sunt unicii ce obtin un profit din aceasta.     

4   4    Stii ca esti otravit in mod sistematic, in ce mod, de cine si de ce. Trebuie sa admitem ca avem mult de invatat despre cum suntem in mod secret otraviti. Si o fac in mod sistematic si foarte probabil ca o fac cu scopul deliberat de a ne face idioti, cu obiectivul final de a elimina selectiv populatia.  Cum se poate gandi ca exista cineva atat de diabolic ca sa faca toate acestea unor inocenti?  Poate ca iti pui aceasta intrebare.......Eh... o data ce incepi sa cauti raspunsul la aceasta intrebare, esti la un pas de iluminare......

5   5   Intelegi ca guvernul nu va putea niciodata sa legifereze moralitatea si nici oamenii politici nu vor fi vreodata. (morali) Cand vei intelge ca rolul guvernului este doar acela de a proteja libertatea ta si de a lucra doar in scopul bunastarii cetatenilor .....atunci inseamna ca te-ai trezit. Ar trebui sa fie doar o singura lege care defineasca moralitatea: sa nu cauzezi un prejudiciu, sa nu faci un rau. Asa ar fi imposibil pentru guvern,  sa utilizeze armele, inchisorile si taxele sub pretextul respectarii moralitatii , pentru ca toate acestea, este clar ca dauneza grav libertatii si bunastarii tale.

6   6   Stii ca mijloacele de comunicare de masa (mainstream media) sunt detinute si manipulate de elita aflata la putere. Scade tot mai mult numarul persoanelor care mai cred inca, ca ceea ce le este transmis de mass-media este adevarat, chiar cand accepta faptul ca acestia sunt platiti de catre elita. Cand iti dai seama ca nu sunt altceva decat o masina de propaganda si o forma de control mental, atunci faci pasi in directia justa, pentru a gandi in mod critic, dincolo de mesajele „stiintifice” pe care ei le transmit pe calea undelor.

7  7   Stii ca vecinii tai nu sunt dusmanii tai chiar daca ai radicale divergente ideologice cu ei. Acesta este poate lucrul cel mai dificil de depasit in procesul de trezire. Dar este vital sa intelegi ca vecinii tai au fost indoctrinati si hipnotizati ca si noi toti, cel putin pana in momentul cand cineva vine si aduce lumina in incoerentele din gandurile si credintele noastre. Cea mai mare parte a ideilor lor, nu sunt de fapt ale lor. Sufera si ei ca noi toti. E just sa condamnam actiunile lor daca acestea fac rau, dar  cei care isi dau seama de realitatea faptelor, nu vor renunta sa difuzeze informatia care ar putea sa ilumineze pe cei care sunt inca in intuneric. Nimeni nu s-a nascut „treaz” si noi toti putem inca invata.  

8   8   Stii ca jocul final este : O LUME UNICA si controlul planetei Terra. O data ce ai inteles ca jocul final pentru clasa dominanta este de a avea controlul complet asupra diverselor laturi vitale ale societatii, prin intermediul unui guvern global, cu o moneda unica, cu forte armate globale, etc.. vei putea vedea dincolo de minciunile lor si propaganda care inconjura pana si evenimentele mondiale cele mai inselatoare. Nu vei mai adormi o data ce vei accepta complet aceasta realitate. 

9   9   Recunosti ca exista puteri ezoterice ce manipuleaza lumea fizica. Fie ca esti o persoana religiosa sau spirituala, om de stiinta sau pur si simplu o persoana curioasa, vei gasi multe teorii despre o forta invizibila care dirijeaza toate acestea. Evident ca este imposibil sa se demonstreze exact ce anume este . Poate ca nu credeti, dar elita dominanta ia foarte in serios ritualurile sale oculte si mortale. Si e foarte probabil ca ei sa stie ceea ce noi nu stim. Numai cand esti deschis mental la aceasta posibilitate, vei putea tine mintea „deschisa” asupra a ceea ce nu poti vedea, auzi, gusta sau atinge. Stiinta actuala a demonstrat ca putem vedea doar ceea ce se releva spectrul luminii vizibile, care este doar o parte infinitezimala din tot ceea ce, teoretic, se poate vedea in interiorul spectrului total de energie. Ca parte integranta a oricarui proces de „trezire” este si faptul de a-ti da seama ca exista mult mai mult „posibil” decat „imposibil” .

1   10 . Puterea de a schimba lumea sta in tine si numai in tine. Pentru prea mult timp oamenii au crezut ca sunt slabi sau ca trebuiau sa astepte ajutorul altora pentru a schimba lumea pentru ei. Stii ca esti complet „treaz” doar cand iti vei da seama ca ai o putere infinita de a schimba lumea, pur si simplu schimbandu-te pe tine, experimentand pe propria persoana „schimbarea” pe care vrei sa o vezi in lume. In primul rand trebuie sa te identifici cu principiile in care crezi si apoi sa iesi in lume si sa sa le „traiesti”. Daca doar o minoritate ar face acest pas,  establishment-ul  ( n.td :elita, clasa conducatoare) va fi zdruncinata din temelii.



                                        Traducere si adaptare
                                                  Mihaela Fidiuc




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu