Ads 468x60px

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Haosul si violenta din Orientul Mijlociu




DEPISTAREA PROSTIEI PENTRU A DIVIDE SI GUVERNA

Haosul si violenta din Orientul Mijlociu

 de David Icke- www.davidicke.com , newsletter din 25.08.13

In acest articol David Icke ne dezvaluie legaturile ascunse din spatele „ecranului” unde se deruleaza „filmul” conflictului din Orientul Mijlociu.  Informatii extrem de importante daca vrem sa nu fim victimele si prizonierii falselor perceptii cat si pentru a inceta sa mai credem in minciunile manipulative ale mainstream media.                   
------
Violenta din Egipt din aceste zile ne aminteste cat de usor este sa se manipuleze oamenii unii contra altii, factiuni contra factiuni, credinte contra credinte, totul pentru a divide, domina, castiga si patrona.     

Toate acestea se intampla in mod regulat de mii de ani, sau mai exact de cand realitatea noastra a fost redirectionata de o forta inumana, care este negata de multi printr-un suras si o clatinare a capului.(...)
Adevarul este adevar si nu ceea ce aleg unii sa creada ca fiind adevar. Ghandi spunea „ chiar cu o minoritate de unu, adevarul ramane adevar”

Aceasta forta manipulativa este un parazit mental, un parazit al perceptiei si despre acesta vorbesc pe larg in cartea mea „The Perception Deception” („Perceptii inselatoare”)

Modul de operare al acestui parazit este familiar tuturor aruncand doar o privire asupra istoriei omenirii. Pe primul loc este : sa pui o credinta rigida impotriva altei credinte la fel de rigide, pentru a divide si domina, dar si pentru a insela idiotii (n.td: as spune fanaticii) din randurile populatiei pentru a-i determina sa imbrace uniforme cu scopul suprimarii si controlarii populatiei din care provin.
Aceasta tehnica se vede foarte bine azi in Egipt, dar ea se poate regasi si in alte parti si a fost mereu aceeasi. 
„Sistemul”  paraziteaza persoanele : vezi familiile regale, guvernele, sistemul bancar, multinationalele: toti sunt expresia parazitului si fac ceea ce fac pentru ca este ratiunea lor de a exista. Parazitul se hraneste cu moarte si energie emotionala de joasa frecventa, adica frica si alte sentimente generate de aceasta; moartea, violenta si suferinta sunt telul sau iar „scena” sa este „teatrul” razboiului si al conflictului. 

 Deci, ceea ce se intampla in Orientul Mijlociu este ceea ce s-a intamplat in toata istoria omenirii post-parazitare si ajunge mult mai in profunditate decat isi imagineaza adeptii teoriei conspiratiei.
Da, pe un anumit plan, haosul din Orientul Mijlociu are legatura cu a divide si a domina si cu stapanirea de terenuri si resurse avute in vedere de controlul global si total, dar pe un alt plan are legtura cu intretinerea energiei de joasa frecventa : supararea, enervarea, violenta, frica, durerea si cu raspandirea acestei energii la nivel global.

Toate aceste energii negative deterioreaza energia globala in care traim cu totii, afectand campul energetic uman, inclusiv potentialul relativ la starile mentale-emotionale si la stimularea lor cu frecvente de joasa intensitate. Ca rezultat totul duce la un comportament si la raspunsuri de joasa frecventa vibrationala. Este ca si o masina ce functioneaza perpetuum mobile si care poate fi oprita doar cand devine constienta, dincolo de relatia corp-minte, privindu-se pe ea si intraga lume dintr-o perspectiva complet diversa.
Parazitii opereaza in benzi de frecvente dincolo de campul vizual uman, si din aceste sfere manipuleaza. Ceea ce in schimb putem vedea este rezultatul unor astfel de manipulari si cum mintile si emotiile persoanelor sunt manipulate in toate aceste violente, razboaie, suferinte si haos.

Corpul este un sistem holografic computerizat si deci usor de programat pentru cei ce stiu cum sa faca. Acest lucru mi-a devenit si mai clar, inca o data, saptamana trecuta cand am aflat de povestea unui bunic englez de 68 de ani, Malcom Myatt, a carui viata s-a schimbat radical dupa ce a suferit un ictus la lobul frontal. Ca urmare, acesta nu mai simte tristete si e fericit incontinuu. Creierul sau nu mai poate face distinctie intre diversele circumstante in care el se gaseste si cum ar trebui sa reactioneze la ele, asa incat acum rade mereu indiferent de situatie, chiar daca acea situatie este trista pentru alte persoane. Acest fapt este posibil deoarece ictusul a „defectat” acea parte a creierului care controla emotiile si aici voiam sa ajung : ce inseamna „eu”-ul cand o defectiune a creierului poate transforma in mod radical comportamentul oamenilor?  

Este mult timp de cand eu susutin ca, corpul nu este „eu”-ul ci un vehicol care permite adevaratului „eu” (constiinta) sa faca o experienta in aceasta ingusta banda de frecventa, pe care o numim „lume” .  Cand corpul nu mai functioneaza bine este ca si cum un virus blocheaza computerul si-l impiedica sa functioneze la capacitatea maxima potentiala. Cand corpul –computer opreste functionarea sa .....numim aceasta „moarte”.
Fortele oculte stiu ca daca pot interveni in procesul minte-corp decodificand realitatea, pot si sa dicteze un anume comportament si un anume sens al „sinelui” („eu”-lui) persoanei –computer si a modului in care aceasta „percepe” lumea.  Aceasta este ceea ce se intampla cand parazitii mentali ne poseda fie direct, fie prin programul informativ ( mass-media, invatamant); cand pierdem contactul cu adevaratul nostru „eu”, tot ceea ce ramane este realitatea computerului. (........) 

Totul este facut in mod sistematic, pas cu pas, in timp ce marea majoritate a victimelor le rad in fata celor care incearca sa le dezvaluie ceea ce se intampla cu adevarat.  Si totusi unii au inceput sa se „trezeasca” si sa vada ca lumea in care credeau ca traiesc nu este cea in care traiesc in realitate si acest lucru este extrem de incurajator in mijlocul acestei nebunii si al haosului ce sunt considerate ca fiind „viata umana”.

Daca identificati „eu”-ul vostru cu corpul, religia si cultura – cum face cea mai mare parte a lumii- atunci sunteti deja „prinsi” in Matrix-ul programului perceptiv. Este ca si cum eu m-as identifica cu computerul ce il am in fata, dar el nu este „eu”, ci doar un mijloc de a face experienta unei alte realitati : internetul. Cand acest vehicol (mijloc) inceteaza sa mai functioneze si eu doresc sa explorez iar internetul, imi iau un alt computer.... echivalent cu reiancarnarea.
Ironia este ca unii care gandesc ca sunt superiori datorita rasei lor, natiunii lor sau religiei lor, sfarsesc prin a se reintoarce intr-o rasa, natiune sau reliogie pe care in prezent o condamna, de care abuzeaza sau pe care o respinge.

Cum se spune si in piesa lui Shakespeare, „As You Like it” („Cum va place”)
„Lumea intreaga este o scena, si barbatii si femeile, cu totii,  nu sunt decat actori. Intra si ies si un om in timpul sau poate recita multe roluri”

Expresii ale aceleiasi constiinte pot avea in mod simultan diverse „vieti” (experiente) in realitati multiple in acelasi timp si stramta noastra banda de frecventa este doar una dintre variantele dintr-o infinitate de posibilitati.              La un nivel extins al constiintei noi suntem toate experientele si toate realitatile pentru ca facem parte cu totii din aceeasi unica constiinta numita de unii „Dumnezeu”   

Aceasta Constiinta Infinita nu e un om cu barba, si nici un creator sau un sustinator a unei reliogii; este Totul Ceea Ce Este, Toate posibilitatile: forma si non forma, a fi si a nu fi, este oriunde si nicaieri: este forta fara nume.

Si toate aceste ganduri ma aduc iar la Orientul Mijlociu unde starile de inconstienta vibreaza ca un instrument cu coarde. Spun Orientul Mijlociu dar as putea foarte bine sa ma gandesc si la „centura biblica” a Americii, la dominatia hindusa in India sau la evreii din New York care fug spre sinagoga inainte de a apune soarele. Ma duce cu gandul, colectiv vorbind, la miopia umana si la falsa auto-identitate: adevaratul izvor al intregului non-sens ce se desfasoara oriunde in lume si in mod special, acum in timp ce scriu, in Siria si Egipt. Vorbesc de Egipt acum pentru ca este subiectul momentului dar, cum am mai spus, as putea sa ma duc oriunde in lume si as gasi aceeasi mentalitate a perceptiei realitatii.

Ceea ce a facut sa explodeze oribila violenta in Egipt a fost generat de conflictele dintre armata egipteana ( sustinuta si finantata de USA) si adeptii gruparii „Fratii Musulmani” (creata de USA si Marea Britanie) in urma loviturii de stat care a inlaturat candidatul Fratiei Musulmane, ales in mod oficial ca Presedinte, Mohamed Morsi.
Guvernul Statelor Unite ( cabala parazit, cu alte cuvinte) donase 1,3 miliarde de dolari pe an armatei egiptene, pentru a mentine la putere ( de 30 de ani) pe tiranul Hosni Mubarak. Totul s-a schimbat de cand aceeasi cabala : USA/UK/Israel a schimbat planul si a decis sa izoleze Orientul Mijlociu  prin intermediul tacticii : divide si domina (pardon ... „Primavara Araba”) si sa-l distruga cu „revolutia popoarelor”.
Dupa  „alegerile democratice” care au dus la numirea lui Mohamed Morsi ca presedinte in iunie 2012 si dupa lovitura de stat din iulie 2013 care l-a inlaturat pe Mohamad Morsi, militarii (aceiasi militari controlati de USA care l-au mentinut pe Mubarak la putere) au ajuns iar la putere.

Nu vi se pare un „dejà-vu” ?

Iata cateva fapte istorice pe care nu le veti auzi niciodata de la mainstream media :

In 2011, dupa saptamani de proteste a maselor in Piata Tahrir din Cairo, presedintele de atunci, Mubarak, fu constrans sa-si dea demisia, ca rezultat al initiativei propuse de corporatiile globale media, ca parte esentiala a „revolutiei poporului”. (n.td : pe care tot ei au sustinut-o) . In fine, revolutia din Egipt a fost orchestrata de ambasada USA la Cairo, de reteaua de organizatii si fideli ai lui Rotschild, de Israel si de miliardarul G. Soros.                                                    Una din aceste organizatii este „Grupul de Criza Internationala” fondat de o pleiada de capi ai cabalei mondiale, care include : „Carnegie Foundation”, „Ford Foundation”,  Bill & Melinda Gates Foundation si „Open Society Institute” a lui Soros, care s-a specializat in false „revolutii populare”.

Egipteanul Mohamed ElBaradei, domiciliat in Austria, ex capul de la „Atomic Energy Agency”, administrata de ONU, era in Consiliul  Grupului de Criza Internationala. Imediat dupa declansarea protestelor de masa impotriva lui Mubarak, acesta se oferi ca potential nou lider al tarii. ElBaradei fonda Partidul Constitutiei dupa caderea lui Mubarak si instrumenta lovitura de stat impotriva lui Morsi. A fost apoi nominat vice Presedinte al Egiptului dar apoi si-a dat demisia si s-a reintors la Viena.  M-as mira sa fie ultima oara cand aud de dansul! 

Presedintele Morsi ajunse la putere dupa guvernarea militara ca urmare a inlaturarii lui Mubarak, dar dupa cateva luni deveni subiectul protestelor de masa, dupa ce a publicat o declaratie constitutionala prin care isi conferea puteri nelimitate. Protestele crescura pana cand militarii, folosindu-se de pretextul cresterii dezordinilor, pusera in aplicare lovitura de stat care l-a inlaturat pe Morsi. Luptele dintre militari (plus sustinatorii lor) si membrii Fratiei Musulmane a lui Morsi si a celor care protestau impotriva inlaturarii unui presedinte ales, a dus la violente de strada ce facura sute de victime.

Acum suntem in punctul in care Morsi este retinut de militari inr-o localitate secreta, in timp ce, ironia ironiilor, Mubarak a fost eliberat din inchisoare si se pare ca va fi dus in arest domiciliar de catre administratia militara.....aceeasi care l-a tinut la putere timp de 30 ani.  ...

Sper ca ma urmariti in toata aceasta relatare pentru ca desigur nu e usor sa „descurci itele” in mijlocul atator „jocuri secrete” a politicii din Orientul Mijlociu, dictata de umbrele din USA/UK/Israel, unde „baietii buni” dintr-o zi pot deveni „baietii rai” din ziua urmatoare, in functie de rezultatul pe care ei il doresc. 

America si Marea Britanie de exemplu, au lansat un Razboi impotriva terorismului si au invadat Afganistanul sub pretextul ca vor sa elimine extremistii islamici, carora le-au dat numele colectiv de „Al-Qaeda”. Oricum tot ei au sponsorizat, inarmat si sustinut acesti psihopati a lui Al-Qaeda pentru a-l inlatura pe Gaddafi din Libia si continua sa faca acelasi lucru acum cu Assad din Siria.  

 Al-Qaeda este (n.td :dupa cum deja se stie) creatia CIA si traducerea numelui este : „Baza” sau „Data base” intru-cat a fost creat de catre baza de date a CIA, acei asa zisi combatanti Mujahedini, care fura folositi ca indivizi de sacrificiu in razboiul Americii contra URSS in Afganistan in anii ’80.  Acest conflict fu pus la cale de Zbigniew Brzezinski care era consulent la Siguranta Nationala pe timpul administratiei J. Carter.  Brzezinski era un fidel sustinator al Grupului de Criza Internationala, legat de Soros. Il numesc „de criza” pentru ca este specializat in a o crea.   

In acelasi mod, cabala parazit controleaza Fratia Musulmana care a fost descrisa ca o organizatie ce incearca sa stabileasca guverne in Orientul Mijlociu, si care se fondeaza pe o impunere extrema a legii islamice. In realitate, cercul intern al Fratiei serveste interesele celor care se folosesc de Islam pentru a detine controlul in Orientul Mijlociu si Orientul Apropiat cu intentia ca mai apoi sa distruga religia, odata ce isi vor atinge scopul de a „absorbi” acele tari intr-un stat global fascist pe care si l-au propus sa-l creeze.

Marea Britanie si America au fondat Fratia Musulmana dupa caderea Imperiului Otoman in 1924 si continua sa o conduca, impreuna cu Israelul.

Robert Dreyfuss, autorul lui „Devil's Game: How the United States Helped Unleash Fundamentalist Islam (Metropolitan Books, 2005) [ Jocul diavolului : cum USA a contribuit la infiintarea Fundamentalismului Islamic)  a scris :
„ ....de la inceputul lui 1967 si pana in anii ’80 inclusiv, Israelul a ajutat Fratia Musulmana sa se stabileasca in teritoriile ocupate. L-a ajutat pe Ahmed Yassin, liderul Fratiei in a crea Hamas-ul, convins fiind ca, caracterul sau islamic ar fi slabit PLO ( Organizatia pentru Eliberarea Palestinei). Aceasta, (PLO) a fost reprezentanta cea mai semnificativa a intereselor palestinezilor care mai apoi a fost inlocuita de Hamas.     

Dreyfuss a mai spus:  
„.. in timpul anilor ’80, Fratia Musulmana din Gaza si de la West Bank nu sustinea rezistenta impotriva ocupatiei israeliene. Cea mai mare parte a energiei sale era concentrata sa combata PLO, in special factiunile sale de stanga care erau mai extremiste, in campusurile universitare.”

David Shipler, reporter la New York Times a spus :
„Politic vorbind, fundamentalistii islamici erau considerati cateodata utili Israelului, deoarece erau in conflict cu sustinatorii seculari ai PLO. Violenta dintre cele doua grupari izbucnea din cand in cand in campusurile universitare de la West bank. Guvernatorul militar israelian al fasiei Gaza,  Yitzhak Segev, mi-a spus odata ca finantase miscarea islamica impotriva PLO si a comunistilor. Guvernul Israelului imi dadu un buget iar guvernul militar il dadu moscheelor”

Hamas, miscarea islamica de rezistenta care afirma ca se opune Israelului si care acum ghideaza guvernul palestinez din Fasia Gaza, controlata de Israel, fu fondata in 1987 de catre Israel. PLO dominata de Yasser Arafat, spuse ca Hamas opera cu sustinerea directa a „regimurilor arabe reactionare” (vezi : Arabia Saudita) si a Israelului. 
Arafat declara unui cotidian italian : „ Hamas este o creatie a Israelului, care pe timpul Primului Ministru Shamir, le dadu bani si mai mult de 700 de institutii, intre carescoli, universitati si moschei.”
El mai afirma ca Primul Ministru al Israelului, Ytzhak Rabin, le-a zis, in prezenta Presedintelui egiptean Mubarak, ca Israelul ar fi sustinut Hamas-ul. De fiecare data cand aparea o sansa de a se incheia un „acord de pace” care ar fi angajat Israelul intr-o situatie pe care nu o dorea, Hamas-ul sau Fratia Musulmana declansa un nou atac terorist ( sau daca nu, o facea Mossad ) si acesta era pretextul de a se renunta la „tratative.”   

Mai merita spus ca „ultimele dialoguri de pace” in curs, intre Israel si grupurile palestineze ( care nu includ Hamas-ul) sunt planificate, ca intotdeauna, pentru a nu se ajunge la nici o intelegere si a-i da timp Israelului sa –si termine opera de distrugere a poporului palestinez ocupat, care incepu cu mult inainte de constituirea Israelului ca stat in 1948.

Multi ar putea considera confuza politica din Orientul Mediu si Apropiat, dar, dincolo de complxitatea sa, este o simpla si repetitiva tema cu doua obiective principale : controlarea opozitiei, creaind si controland grupari oficiale care se opun la ceea ce cabala doreste sa realizeze si in acelasi timp sa divida si sa domine populatia, influentand-o sa duca un razboi reciproc, lasand astfel timp cabalei sa le castige teritoriile pe care le doreste. 

Iata de ce USA, UK si Israelul (impreuna cu Rothschild) sunt in spatele Fratiei Musulmane; iata de ce Israelul crea Hamas-ul ca „opozitie” controlata, si iata de ce USA doneaza armatei egiptene 1,30 miliarde de dolari anual, care sunt pe locul doi dupa cele 3 miliarde de sterline pe care le da vecinilor Egiptului, mai precis Israelului.  

Miliarde si miliarde de dolari platite de contribuabilii americani sunt varsate in aceasta mica parte a lumii, centrata in jurul lui Cairo, Tel –Aviv si Ierusalim, doar pentru ca aceasta ii convine Cabalei Parazit, pentru a crea factiuni ce se vor lupta intre ele, cum se vede acum si in Libia, Siria si Egipt.

Mai exista si un alt plan, care implica o persoana cu adevarat malefica, Robert S.Ford.  El fusese numarul 2 la ambasada USA din Bagdad si era cunoscut ca, consilierul Ministrului pentru Afaceri Politice, pe cand autorul asasinatelor in masa (ca si sionistul Rothschild) : John Negroponte fu numit ambasador in Iraq, in 2004. Da, da, un evreu fu numit sa conduca un teritoriu arab ocupat; dar sunt sigur ca s-a comportat cu o perfecta „integritate” si „corectitudine” si nu a urmat deloc o politica in favoarea Israelului, cand a cerut ca Iraqul sa faca parte dintr-un „Mare Israel”. Negroponte fusese ambasadorul  SUA si in Honduras pe timpul dictaturii militare intre 1981-1985, cand executiile oponentilor politici, violurile, rapirile si torturile erau la ordinea zilei.  Despre toate aceste fapte Negroponte era in delina cunostinta, ele fiind ordonate de lideri militari antrenati in arta raului la „renumita” School of the Americas” de la Fort Benning, Georgia.

Ajutorul militar al USA catre Honduras, in timpul mandatului lui Negroponte, crescu de la 5 milioane de dolari la aproape 100 milioane. Sa omori, sa violezi, sa torturezi populatia pe scara larga nu este o afacere „de doi bani”, evident .
Negroponte fuse seful lui Robert S. Ford in Iraq. Apoi Ford fu nominat ambasador in Siria in ianuarie 2011- cu mai putin de 2 luni inainte ca Razboiul civil sa izbucneasca, cu scopul de a se uzurpa rolul Presedintelui Assad,si in timp ce sustinea falsa „revolutie a poporului” din Egipt pentru  a-l inlatura pe Mubarak. 
Ex-functionarul CIA, Michael Scheuer, a spus ca Ford calatorise prin Siria incitand grupurile sa determine caderea Guvernului. Este si normal sa o fi facut, era doar sarcina sa. Si unde este acum Ford ?  Asteapta sa fie numit ca viitor ambasador ......in Egipt. (......)

Cei care se „auto-identifica” cu constiinta nu vad „laturile”, ci doar situatiile. Din aceasta perspectiva ei pot vedea cum toate laturile sunt supuse aceleiasi manipulari si atunci nu pot cadea in „cursa”. Cand cineva se auto-identifica cu expresia „saracul de mine”, se auto-identifica doar cu o parte, cu un fragment si nu cu intregul, care de fapt ne reprezinta.  
Odata ce acest mecanism de gandire (aceasta capcana) a fost pus in functiune, fragmentele si partile pot fi „jucate” unele impotriva altora pentru a fi divizate si controlate.  
Daca va auto-identificati cu un text din legea musulmana veti sustine, evident , Fratia Musulmana, care a cultivat imaginea instigatorului politic al legii Islamului. Daca va auto-identificati cu o forma mai seculara a Islamului sau va opuneti Islamului pentru ca sunteti crestin sau altceva, veti sustine militarii egipteni controlati de USA/UK/Israel .

Nu este nici o speranta pentru Orientul Mijlociu, nici pentru umanitate in general daca nu se va produce o trezire in masa de la starea corp-minte, la constiinta.
Nu are nici o importanta cate cercetari vor fi facute in legatura cu masinatiile globale, pentru a fi dezvaluite publicului,....asa a fost si asa va fi. O auto-identitate fragmentata se manifesta ca o societate fragmentata si invers.

Nu este nevoie sa ne luptam pentru libertate, trebuie doar sa ne amintim ca suntem libertatea. Cand suficient de multe persoane vor realiza acest fapt.....jocul va lua sfarsit.  Dar nu inainte de aceasta.

    

               Traducere si sinteza 
                      Mihaela Fidiuc

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu