Ads 468x60px

luni, 9 septembrie 2013

Coroane, clovni, satanisti si paraziti



                                                         

       


       COROANE, CLOVNI, SATANISTI SI....PARAZITI
         
 de David Icke, newsletter din 14.07.13          
        




O noua marturie a lui David Icke care demonstreaza din nou cum, daca mai era inca nevoie, cu TOTII suntem imbatati si manipulati de secole cu minciuni. Si ca nu exista tara, in lumea occidentala cel putin (e dificil de crezut ca altii ar fi diversi: oricum matrix-ul pe aceasta planeta este fara granite) care sa nu aiba parte de aceleasi cruzimi si ipocrizii. Noi toti, acea masa majoritara ce compune „baza piramidei de putere” care, cum adesea spune Icke... ajunge sa ne retragem pentru a determina prabusirea varfurilor : „ Noi suntem atatia iar ei doar cativa” 
Acest articol poate fi considerat si ca un dus rece care sa limpezeasca simturile si intelegerea in primul rand in ceea ce priveste miturile si fascinatiile care inca functioneaza, despre Anglia „ patria libertatii si democratiei”           
-------------------
Pentru cat timp vom mai „bea” inca aceasta idiotenie extraordinara ? Pentru cat timp inca, poporul englez si toti ceilalti din intinsul „ Commonwealth”, se vor mai inchina in semn de omagiu si reverenta acestei institutii depreciate numita „familia regala” sau, la mine acasa, „familia Addams” ?

Oamenii s-au obisnuit....spun ca toate acestea „ exista deja” dar acel „exista deja” se poate ascunde in viziunea lor, sau in constiinta periferica, trecand neobservata pentru ceea ce ESTE cu adevarat. Vreau sa spun : regina, nu-i asa?  Este seful statului si traieste la Buckingam Palace si ....este reala.?

Da : dar ce inseamna cu adevarat aceasta? De ce este ea seful statului? Pentru ca ea si familia ei traiesc intr-o incredibila opulenta si lux pe spatele oamenilor pe care ei ii dispretuiesc si-i exploateaza.

Dar ca sa o scurtam....cine naiba sunt acestia? Ce fac acolo si .....intrebarea de un milion de dolari : ce facem NOI sustinand toata aceasta idiotenie puerila?

 „Oh, dar ce vrei, o republica? Dar sunt acolo doar in mod simbolic, nu au putere si ne aduc turisti.... e asa draguta regina, nu?”   

Cum ar spune un comic american, Bill Hicks : „Aici te cam inseli. Trage aer in piept, un pas inapoi si priveste toata povestea....”

„Ahhhh, e un rahat „  „Iata ....asta e TOT ce este...... Deci sa mai incearcam odata . Respiram profund, un pas inapoi si inca o privire la toata aceasta tarasenie.....

Regina este seful statului doar pentru ca provine din descendenta regala (de sange) si NU pentru alte motive. Monarhul nu trebuie sa fie inteligent, de incredere, onest sau sa se ocupe de „oamenii comuni”. Titlul se mentine chiar daca persoana este proasta, minciunoasa si corupta.

Deci: cum se ajunge monarh?
O anumita sperma se agata de un ovul particular si de aici se ajunge la secventa dreptului institutional al fiului, de a fi capul Marii Britanii si a unui alt numar de alte tari carora nu le este permisa emiterea de legi fara a avea acordul oficial al reginei.

Monarhul, efectiv, trebuie sa fie alb (cel putin oficial) sa fie in religia Bisericii Angliei, biserica a carui sef este datorita acelorasi: sperma si ovul, si aceasta ii confera si dreptul de a parazita creativitatea si energia celor pe care ii chiama „supusii mei”, pentru a trai in palate subventionate cu banul public, adminstrate de mii de lingai si servitori subventionati tot de banul public si in acelasi timp este si oficial seful armatei, al politiei, al serviciilor de spionaj si al guvernului („guvernul meu”). Toti cei carora le-a fost dat privilegiul si onoarea de a „avea audienta” sunt in mod sever si inflexibil instruiti despre ceea ce pot sau nu pot sa vorbeasca in prezenta „Sa”. 

Deci ce parere aveti?

„Ahhh... e un rahat”. Ei da, e TOTUL ceea ce este si este timpul sa plece.
Nu putem nici macar sa vorbim de libertate si demnitate umana atata timp cat familia Addams ramane la putere.
In acest moment sunt ocupat in a urmari preparativele pentru iminenta nastere al ultimului descendent in line cu Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, gata sa nasca curand un copil care ii va urma la tron sotului ei, Printul William, Ducele de Cambridge, ca urmas la tron.
Am scos  din priza TV, telefonul, am renuntat la cumpararea ziarelor si am destula mancare in frigider pentru a-mi petrece urmatoarele cruciale saptamani fara sa fie nevoie sa vizitez supermercatul. Dupa ce meseriasul care se ocupa cu antifonarea locuintei va fi incheiat munca sa, nu-mi mai ramane decat sa-mi baricadez usa.....

Deocamdata nou nascutul nu si-a facut inca aparitia dar mass-media britanica este cuprinsa deja de atacuri de nebunie.  De aceea..... eu dimpotriva voi ramane tacut in linistea baricadei mele insonorizate, fredonand melodia din „Mizerabilii”.  Astept cu nerabdare sa ies la lumina soarelui cand „laptele va incepe sa curga”, sperand ca pana atunci raul cel mare va fi trecut.

Ii multumesc ziarului Daily Mirror ca m-a informat in legatura cu incredibilele informatii premergatoare nasterii regale....lucruri ce nu pot fi trecute cu vederea : stiati ca ( se spune) de pe iPod-ul sau, Kate va asculta  in timpul nasterii, muzica unui DJ scotian, Calvin Harris? Ah sunt atat de fericit sa stiu lucru acesta. Si pasionatii de moda s-au ingrijit foarte atent in ce priveste stilul chic a lui Kate in maternitate.....si noul baby va crea deja o noua tendinta in moda, chiar inainte de a vorbi sau merge.    „ O...ce fantastic. Sunt cu adevarat in al saptelea cer”
Dupa nastere medicii vor semna un anunt  care va fi de urgenta transmis la Buckingam Palace si afisat pe un suport aurit la poarta palatului, iar primul telefon al Printului Wiliams catre Regina va fi dat de pe un telefon criptat, pregatit tocmai pentru aceasta ocazie.
Ce minunat ! Cei de la NASA ( scandalul interceptarilor americane asupra poporului britanic si a altora...) vor fi primii care vor afla !  

E rusinos ca, fata de toti cei care sufera din cauza dezastrului economic creat de banci si guvern, pentru nasterea acestui copil si pentru parintii lui  sunt cheltuite milioane iar parintii beneficiaza de o maree de privilegii platite de popor si asta doar pentru o casatorie intre un spermatozoid si un ovul.
Contribuabilii englezi au platit pana acum mai mult de un milion de lire sterline pentru a remobila noua casa a cuplului la Kensington Palace din Londra si regina le-a dat o proprietate de 20.000 acri la Sandringham nel Norfolk. Proprietate care in realitate nu ar trebui sa fie a ei tinant cont ca a fost cumparata tot din banii publici, chiar daca ei spun ca sunt din banii lor. Sandringham fu achizitionata de Regina Victoria in 1862 pentru fiul ei, viitorul rege Eduard al VII –lea si actuala regina a mostenit aceasta proprietate la fel cum s-a intamplat si cu multe altele, care au fost procurate prin sudoarea si munca multimii sau in razboaiele de cucerire purtate de mase impotriva maselor.

Royal Household a afirmat ca, cheltuielile toatale in martie 2012 erau de 32,1 milioane de lire sterline care au crescut pana la 36,1 milioane pentru 2013-14. Dar aceasta suma e „ingenua” caci nu cuprinde si toate cheltuielile facute cu adminstrarea proprietatilor, astfel ca suma reala ar ajunge undeva la 200 milioane de lire sterline.
Monarhul este platit cu profiturile obtinute de Proprietatile Coroanei, unul din cei mai mari proprietari din Regaul Unit, a carui valoare se estimeaza la mai mult de 8 miliarde de lire sterline si care oficial apartin monarhului aflat la putere.

Un alt mare proprietar este Printul Charles si Biserica Angliei. (cine vrea sa afle mai multe despre bogatiile casei de Windsor, iata aici un film al BBC-ului din 15 iulie 2013    
http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-23310584:                                        Prince Charles's tax affairs come under scrutiny by MPs)

Monarhul in functie poseda in realitate totul, in sensul ca fiind seful statului, poseda ceea ce el (ea) numeste „guvernul meu” cu toate anexele sale inclusiv Biserica, armata, politia, serviciile de spionaj si tot ceea ce are sigla HM ( majestatea sa), inclusiv sistemul judiciar .....al „Majestatii Sale”
Membrii Parlamentului, judecatorii, militarii, personalul serviciilor secrete, pana si clerul crestin, cu totii depun juramant de credinta in fata Reginei, cand isi iau in primire functia, si nu in fata poporului iar imnul national nu este un imn al tarii ci un imn al „Ei”: „Good save the Queen” (Domnul sa salveze Regina)
Bogatiile tarii sunt administrate oficial de „ Chancellor of the Exchequer” (CANCELARUL SCACCHIERE) dar acesta lucreaza pentru averea Majestatii Sale: nu pentru averea guvernului si sigur nu pentru averea poporului....ci pentru aceea a HM.

Revista Forbes estimeza ca averea regala este in jur de 450 milioane de lire sterline in 2010, dar cu siguranta e cu mult mai mult. Regina „poseda” oficial guvernul si opozitia politica a guvernului si sursele de venituri din impozite si taxe . Ambasadorii britanici din toata lumea nu servesc guvernul sau tara ci monarhul, in calitate de ambasadori ai Majestatii Sale. 
Ea este cea care invita liderii lumii de a vizita Marea Britanie si ea este  comandantul fortelor armate asa cum –oficial – este si Presedintele USA . Figura reginei se regaseste pe timbre, bancnote , monede . 

Un cap de stat simbolic, eh ? Da, cum sa nu !

In acelasi timp cei care sunt la stramtoare platesc sume grotesti privilegiatilor casei Windsor si Cambridge. Intr-un articol pe site-ul meu, „Homelessness tops five-year high in UK”  (despre „oamenii strazii” ce sunt in crestere in ultimii 5 ani in UK), se poate citi cum numarul acestor oameni in nordul Angliei au ajuns la 42% intr-UN singur an, unii dintre ei traind intr-o retea de caverne, unde se catara la o inaltime de circa 6 metri intr-un loc infiorator, pe stanci, deasupra raului.
 „Numarul de persoane care in fiecare an se prezinta zilnic pentru a primi ajutor a crescut de la 60 -70 la circa 140 in ultimii 3 ani” a spus Jonathan Billings, director la o fundatie locala pentru persoanele fara adapost din Wellsprings.  In articol se spune ca exista si o crestere a numarului de persoane ce provin din clasa burgheziei ce ajung in aceasta situatie, ramanand fara casa: lucru ce reflecta opinia mea in disputa referitoare ca planul principal este acela de a strivi clasa medie si medie inalta, pentru a crea doar 2 tipuri : clasa maselor mega-sarace si clasa celor mega-bogati ce nu vor fi mai mult de 1%.

Familia Windsor este expresia regala al acestui procent de mai putin de 1% si ca si restul megabogatilor din banci, burse, ca si cei din multinationale sunt cu totii paraziti profesionisti.

Si cand folosesc aceast termen pentru astfel de persoane nu o fac pentru a face senzatie ci pentru a descrie cat mai realist ceea ce sunt si ce fac : parazitul este un organism care traieste in sau pe alt organism care il gazduieste si de la care obtine beneficii hranindu-se pe cheltuiala gazdei; este o persoana care in mod obisnuit se bazeaza pe exploatarea altora dar nu da nimic in schimb .

Aceasta este ceea ce fac bancherii imprumutand bani, care nu exista, si  incarcandu-i cu dobanzi;  si aceasta este si ceea ce face familia Windsor in toata lumea, hranindu-se cu energia si creativitatea celor care considera ca guverneaza. Printului Charles parazitul, ii sunt date profiturile obtinute de pe pamantul si proprietatile cunoscute sub numele de Ducatul de Cornwall, pe care le-a primit doar pentru ca era fiu de monarh.....
In 2011 prprietatea fusese evaluata la 728 milioane de lire sterline cu profituri de 18,3 milioane de lire ce se duc in buzunarul lui, exceptate de impozite....Ei da, aceste persoane au transformat „parazitismul” intr-un sport olimpic si nu numai ca li se da in mod gratuit bogatiile, dar si mai mult, nu platesc nici taxele pe acestea, asa cum se intampla pentru „supusii” lor.

Recent a fost un scandal ce privea marile multinationale ca Starbucks, Google, 
Apple si Amazon care nu platesc impozitele pe profitul obtinut in UK (si care, moral, le datoreaza) pentru ca aici este mostenitorul la tron care face acelasi lucru, cu toate ca este unul din cei mai mari proprietari de teren din tara, cu circa 133.000 acri ( 1 acro = 4047 mp)   Ca si mama sa, atunci cand s-a dezvaluit public ca Altetele Lor sunt exceptate de la taxe, s-a „oferit” sa plateasca „din proprie initiativa” asa cum si Starbucks s-a „oferit voluntar” sa plateasca unele taxe cand a fost demascata si a trebuit sa faca fata oprobiului public.

Graham Smith, seful executiv al grupului antimonarhic Republic, a spus :
„Spre diferenta de multinationale, Printul Charles nu trebuie sa-si creeze o retea complexa de societati si birouri peste mari. Pur si simplu insista ca nu trebuie sa plateasca si se ascunde in spatele paradisului sau fiscal „aici”, privand bugetul public de milioane de lire sterline. In aceste timpuri, in care tara este sub un stres economic fara precedent, este inacceptabil ca urmasul la tron sa evite plata obligatiilor sale fiscale in acest mod.   Pasivitatea si acceptarea din partea guvernului a acestei situatii, pune serioase intrebari referitoare la influenta secreta pe care printul Charles o are asupra ministrilor sai”

Ah.... dar amintiti-va ca nu este vorba despre guvernul poporului ci de guvernul mamei sale. Tot trucul a fost de a ascunde adevarul publicului atat in ceea ce priveste finantele cat si in ce priveste ierarhia puterii si de a vinde o poveste de coperta despre monarhie, care ar fi in ziua de azi, pur ceremoniala si simbolica pentru a atrage turistii, in timp ce se ascunde adevarul ca, casa Windsor inseala financiar persoanele. 
         Evident ca nu ar vrea o revolutie......Regina pe de o parte este simbolul puterii statului si are literalmente putere in spatele scenei, prin intermediul asa zisei „Royal Prerogative”.  Ea este singura persoana care poate declara in mod oficial razboi sau poate spune cand acesta trebuie sa se termine.               

La inceputul lui 2013, guvernul britanic fu constrans, batand din picioare, urland, blestemand si scuipand, sa dezvaluie pana unde se ajunge cu consensul pe care Regina si printul Charles il dau in materie de legislatie.  Astfel de „extensii” de putere includeau propuneri de lege privind puterea reala si interesele Coroanei si Ducatului de Cornwall (al printului); educatia universitara; cartile de identitate; schimbari in ce priveste intretinerea fiilor; asigurarea nationala; plati de paternitate; legea pentru protectia informatiilor; legea privind casele; cresterea taxelor universitare pentru studenti si legalizarea casatoriilor civile.

„Documentul pentru Libertatea de Informatie”, publicat dupa o indelungata lupta de 15 luni pentru a nu ramane secret, a revelat ca regina refuzase sa-si dea consensul la o propunere de lege care prevedea transferul puterii de decizie privind declararea starii de razboi de la Monarh la Parlament. Si acestea sunt doar unele dintre consensurile cerute in mod formal. Adevarata putere a regalitatii este un lucru care nu se gaseste in arhive.....                                            
In aceasta saptamana 3 judecatori de la Curtea Suprema a Majestatii Sale au respins o tentativa legala facuta de cotidianul „The Guardian”, pentru a constrange guvernul sa publice scrisorile Printului Charles catre ministri din guvern, in tentativa sa de a influenta politica.

Si ce facem noi, stand tacuti pe margini, in timp ce toti acestia isi bat joc de noi?

Toata institutia regala este o nebunie din seria „ciupeste-ma ca nu-mi vine a crede” si cu toate acestea supravietuieste secol dupa secol si, in plus, primeste si o crestere a veniturilor prin amabilitatea „supusilor” ingenunchiati financiar. 

Dar hai.....va rog, priviti putin aceasta nebunie a protocolului pentru intalnirea Reginei ...... Va garantez ca sunt persoane care au fost internate (n.td : la nebuni) pentru mult mai putin :

„O data ce i-ati fost prezentati, aveti intrebarea : ce trebuie sa spuneti? Reginei trebuie sa va adresati totdeauna cu „Majestatea Voastra” in primul rand si apoi cu „Ma’am” (doamna); Alti membri ai familiei regale sunt tratati la fel cu respect  „Alteta Voastra Regala” apoi cu „Sir” sau „Ma’am”. Trebuie sa lasati ca persoana regala sa conduca conversatia fara sa incercati sa schimbati subiectul si sa puneti doar intrebari politicoase.                    „Maiestatii Sale i-a placut spectacolul? – e acceptabil dar „Ce mai fac Philip si Charles?” este complet interzis.  Cand va referiti la Regina, „The Queen” este in regula,  dar oricum daca vreti sa fiti siguri ca sunteti politicosi v-as recomanda sa spuneti cel putin o data „Maiestatea Sa”.   Este foarte grosolan sa faceti referiri la printul Charles sau Philip sau la printesa Anna; in schimb puteti opta pentru : Printul de Galles, Ducele de Edimburg si Printesa Regala.

Si de ce toate acestea? Pentru ca un anumit spermatozoid a fecundat un anumit ovul........
Daca lumea accepta aceasta, va accepta si restul. Este ca o versiune de masa a sindromului Stockholm :” un fenomen psihologic in care ostatecii isi exprima empatia si au sentimente pozitive fata de cei care ii tin in captivitate, ajungand chiar sa le ia apararea”.

Marea majoritate a persoanelor regale practica satanismul si pedofilia, asa cum am aratat si in cartile mele, vezi relatiile de prietenie pe care Jimmy Savile, pedofilul ce a batut toate recordurile, le-a avut timp de decenii cu regalitatea engleza.
Puneti totul cap la cap si veti vedea cum „bizarul” isi gaseste explicatia  cum de aceasta familie si predecesorii sai au ocupat acest loc atat de mult timp.
Aceasta este o dovada in plus la vechiul dicton care spune ca daca cineva vrea sa ascunda ceva, trebuie sa-l faca de notorietate publica. Bagati-i-l in fata nasului si nu-si vor da seama niciodata ce anume vad.......

TAXI  pentru doamna Windsor! – spun eu . Este timpul sa ne maturizam si aceasta inseamna, Ma’am, ca pentru dumneavoastra este timpul sa plecati. Si cat mai curand posibil !

               Traducere si sinteza de
                   Mihaela Fidiuc

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu