Ads 468x60px

marți, 13 august 2013

Societate terminala

 Image


                                                                                                                    


                                                              
Mancare otravita intr-o societate terminala 

de Roberto Marrocchesi  preluat de pe site-ul

http://www.giornaledelribelle.com/

Nota autorului : urmatorul articol are la baza date de natura medicala nutritionala, epidemiologica si sociala culese si sintetizate de surse independente din USA.  Daca e adevarat faptul ca fenomenele sociale moderne se nasc in aceasta tara si apoi sunt exportate in lumea Occidentala, atunci putem prevedea aceleasi fenomene si la noi in urmatorii  ani (sau chiar mai putin) Sunt deja toate semnele. 


Sunt mai mult de cinci mii de specii de mamifere pe planeta Terra, dar numai una e nebuna. Nu exista nici o alta specie de mamifere care sa otraveasca cu buna stiinta (pana si pe proprii fii) injectand toxine, substante chimice ce distrug neuronii, in marea majoritate a membrilor ei. Numita specie este, evident, Homo Sapiens.

Daca ne uitam putin in jur pe planeta, vedem zeci de mii de specii de mamifere, pasari, reptile si insecte. Cinci lucruri pe care toate le au in comun sunt : 

1)Nici una nu mananca alimente transformate.
2)Nici una nu ia medicamente
3)Nici una nu-si injecteaza copiii cu vaccinuri toxice pe baza de substante chimice ascunse.
4) Nici una nu practica agricultura mecanizata chimica si monocultura.
5) Nici una nu traieste in delirante lumi artificiale ( TV sau Internet)

Si totusi omul, specia cea mai nebuna de pe planeta, practica in mod obisnuit toate aceste cinci lucruri, otravind-si corpul, mintea si proprii copii cu metale grele, pesticide, mercur, conservanti ,medicamente, solventi chimici, OGM-uri si delirante programari mentale. 
Asa incat nu e o surpriza sa vedem unde duc toate acestea. Azi societatea noastra este dominata de imagini a pervertitilor infometati de putere, mincinosi patologici aflati la putere, artisti dezechilibrati balbaind idiotenii glorificante la adresa Satanei (ex : Lady Gaga), jurmalisti pe jumatate in coma care citesc stirile la telejurnal sau prezinta emisiuni ce au ca invitati persoane ce predica infanticidul denumindu-l “avort post natal”.
Care este cauza principala a toatei aceste nebunii ? E OTRAVA, fizica, chimica, biologica.  Fiintele umane se auto-otravesc .

Luati in considerare aceste adevaruri socante ale societatii moderne :
-       
   Mancarea noastra este in mod voit otravita cu substante chimice pentru a o face sa para mai “vie” ( nitratul de sodiu), sau mai “gustoasa” ( MSG- glutamatul de sodiu), sau pentru a dura cat mai mult pe rafturi ( diversi conservanti)

-      Medicamentele sunt confectionate cu molecule de fluor pentru a actiona asupra celulelor cerebrale (SSRI)

-      Vaccinurile sunt formulate cu mercur si adjuvanti metilici ce dauneaza creierul si provoaca un raspuns “inflamatoriu” in sistemul imunitar cauzand autism, convulsii si daune cerebrale.

-      Campurile noastre sunt imbibate de otravuri chimice ce cauzeaza boli ca : morbul Alzheimer si depresii.

-      Apa potabila este utilizata ca varsatoare pentru deseuri toxice; fluorul si alti compusi chimici care ar fi trebuit tratati ca atare (deseuri toxice) sunt deversati in apa.

-      Alimentele destinate consumului uman sunt in mod intentionat private de marea parte a mineralelor, vitaminelor si substantelor nutritive pentru a favoriza bolile, in timp ce alimentele destinate consumului animalelor sunt imbogatite cu minerale, vitamin si substante nutritive pentru a le favoriza o crestere optima.( daca nu-ti dai seama de aceasta, intreaba-te de ce zharul si painea sunt albe, cand provin din plante ce sunt  verzi sau maro..)

-      Mass-media invata publicul ca nutritia este inutila dar ca prescrierea de medicamente este necesara pentru o viata sanatoasa.  

-      In cosmetice este plumb, in orez cadmiu, in alge arsenic, in vaccinuri mercur si aluminiu in aproape tot. Rasa umana se otraveste in mod grav cu metale grele.

Toate aceste toxine cauzeaza daune creierului.
                                                                                          
Efectul cumulat al metalelor ce produc intoxicatii, otravirea cu fluor, cu pesticide, cu vaccinuri, intoxicatii alimentare, toate acestea in ansamblu lor produc daune cerebrale bio-chimice ireversibile.
Traim intr-o societate in care 90% (sau chiar mai mult) din populatie are, literalmente, creierul afectat in mod ireversibil. Acesta este motivul pentru care irationalitatea creste in procent peste tot in lume. De aceea oamenii continua sa cumpere aceleasi otravuri care deja i-a imbolnavit, inghitand medicamente pentru a masca simptomele otravirii, otravindu-se si mai tare cu medicamentele. De aceea tratamentul pentru cancer este un cocktail chimic (chimioterapia) care provoaca, ca efect secundar superior, dezvoltarea cancerului. Si tot acesta este motivul pentru care o parte, in rapida expansiune, a populatiei este complet incapabila sa citeasca, sa analizeze cuvinte, sa vorbeasca in fraze coerente sau chiar sa se angajeze intr-un discurs rational. 

Consecintele acestei epidemii de daune ale creierului sunt impresionante. Intai, intregul sistem al justitiei si democratiei pe care se bazeaza republica noastra se presupune ca este reprezentat de persoane sanatoase la minte. Conceptul sacru de “juriu democratic” format din reprezentanti ai cetatenilor, depinde de concentatenii vostri care se presupune a fi sanatosi la minte. Ideea de vot la oficiile publice, necesita de asemenea un electorat sanatos la minte in scopul de a se obtine rezultate sanatoase, iar sistemul “pietei libere” a capitalismului si a optiunii consumatorului, presupune ca si consumatorii sa stie sa ia deciziile rationale pentru a influenta  piata.    Dar in realitate nu o fac . Consumatorii avand creierul afectat au fost victimele “spalarii creierului”, sunt prostiti si manipulati. Electoratul isi face iluzii  si este confuz. Juratii sunt manipulati si prost informati. In orice sector al societatii, unde un grup de persoane sanatoase la minte ar fi trebuit sa regleze echilibrul si ratiunea, avem nebuni la conducere.

Niciodata pana acum, in istoria omenirii, povara grea a toxicitatii asupra omului nu a fost atat de mare ( si tragica)  Niciodata pana acum abisul dintre sanatos si nebun nu fu atat de amplu ( si deci periculos) Traim intr-o epoca in care rationalitatea este straina maselor. Ca un simplu exemplu, nu are nici o importanta pentru alegatorii americani ca Obama a violat fiecare promisiune electorala in parte, inclusiv cea privind etichetarea produselor OGM, inchiderea Guantanamo (camp de detentie in Cuba- n.td), reducerea deficitului bilantului federal, transparenta guvernului, oferirea la preturi accesibile a asistentei sanitare si  sociale si protejarea Constitutiei.   
A incalcat in mod grav toate aceste promisiuni dar, sustinatorii lui continua sa creada in el. O astfel de convingere este cu totul irationala si de neinteles. Dar nu sunt mai putin nebuni decat cei care i-au sustinut pe Bush, Clinton sau oricare altul. Sustinatorii acestia orbi au in comun faptul ca sistemul lor cerebral este partial distrus si deci nu sunt in masura  de a gandi rational.

Situatia a devenit cu atat mai grava si mai perversa incat, cine mai are o urma de ratiune este imediat dispretuit in mod public. De exemplu, cei care vad falimentul economic iminent, sunt amplu ridiculizati ca fiind incompetenti in ale economiei si finantelor. Cei care vad rapiditatea cu care creste Statul politienesc sunt adeptii teoriei Conspiratiei. Cei care expun pericolele OGM-urilor si criminalitatea sectorului farmaceutic,( ca mine )sunt “anti- stiinta” deoarce nu se  lasa inselati de sarlataniile stiintei – dogme a sectorului biotehnologic .  Toate persoanele cu daune cerebrale sunt considerate in prezent “normale”; cand incidenta acestor cazuri in societate este atat de difuza incat cine prezinta un comportament inteligent este evitat devenind un marginalizat, societatea este deja in faza finala a colapsului.   

Adulti care se aflau la conducerea societatii in 1950 fusesera hraniti cu alimente adevarate in 1920-1930. Hrana consta in mare parte din alimente proaspete cultivate in gradina. OGM-urile nu existau. Vaccinurile toxice erau abia la inceputuri. Aditivii chimici erau foarte rari iar produsele farmaceutice erau considerate medicamente, de utizat exclusive pentru persoane bolnave,si nu pentru inteaga populatie.  Ca rezultat, marea majoritate a persoanelor care traiau in 1950, a incercat sa fie sanatoasa si inteligenta. Multe din ele puteau fi considerate genii dupa standardele actuale ( n-td- se vorbeste despre situatia SUA)   In 1950, matematica care se preda in scoala elementara se studiaza acum la facultate.(algebra si geometria de baza) La 10 ani copiii citeau romane clasice, azi abia daca mai citesc benzi desenate.   Inginerii si oamenii de stiinta din 1950 erau sclipitori. Nu aveau nimic in comun cu cei de azi, practicau matematica la un nivel inalt ce ar umili profesorii universitari de azi. Dar oamenii de stiinta de azi sunt adesea doar executori ai marilor concerne, “vomitatori” ai stiintei frauduloase privind medicamentele brevetate  sau semintele OGM.     
La sfarsitul anilor ’40 si pe parcursul anilor ’50, Big Food incepu sa produca alimente saracite in substante nutritive intr-un ritm nemaivazut inainte, in istoria civilizatiei umane. Astfel, copiii anilor 1960 au avut parte de alimente saracite dar gustoase. Cu anii ’70 toti incepura sa aiba parte de paine alba, zahar si alte “non-alimente”. In anii ’80, americanii erau de-acum crescuti cu astfel de alimente (imitatii) care ii facu lenesi si dezordonati iar in anii ’90 au devenit deliranti si iata boom-ul .com care devine o icoana. Cu inceputul lui 2000 , America a intrat complet in era “daunelor cerebrale” , situatie exacerbata si de venirea la putere a lui G.W. Bush, primul presedinte al Americii complet ­­­­­­­­­­­­­­­­cerebralo-deficient, care avea dificultati in exprimarea frazelor ; ceea ce aparent a facut din el un om atat de popular a fost faptul ca alegatorii impartaseau cu el aceeasi dizabilitate cognitiva.
Copiii crescuti in anii ’90, cu medicamente si alimente-deseuri sunt acum tinerii alegatori ai societatii. Sunt sustinatorii  lui Obama, si sunt in mod grav afectati de metale grele, pesticide, vaccinuri, OGM-uri si substante chimice de sinteza. Aceasta generatie este complet incapabila sa invete sau sa inteleaga concepte fundamentale ale matematicii, istoriei, stiintelor sau chiar de limba. Analfabeti si anulati din punct de vedere cognitv, sunt noii “muncitori de clasa 0” pe care se bazeaza economia lui Obama. Nu au competente, nu sunt motivati si nu au nici o valoare pentru societate, afara de faptul ca prezinta o simpla abilitate de munca manuala, care ii va inlocui curand cu robotii umanoizi.
Si totusi in America au inca drept de vot. Acesta este motivul exact pentru campaniile politice ce vor continua sa acompanieze ignoranta lor, sfidand orice ratiune in cautarea sustinerii populare si delegarea din partea maselor complet orbite. Au numit aceste persoane “prost informate”. Dar este numai pe jumatate adevarat. Ele nu numai ca au o scazuta informare, dar sunt si cerebralo- deficiente din punct de vedere clinic, pentru ca s-ar putea bombarda cu toate informatiile dorite asupra lor, dar n-ar avea nici un efect. Creierele lor nu mai contin neuronii pentru a analiza, arhiva si recupera informatiile semnificative. Ca rezultat ele nu mai sunt membrii functionali ai unei societati civilizate. 

Suntem inconjurati de mase de cerebralo-deficienti.

Aceste persoane sunt peste tot in jurul tau, la Consiliul Comunal, la restaurant luand comanda, prin birouri invartind niste hartii, lucrand la constructia casei tale, si chiar la Policlinica locala –punand diagnostice. Ele sunt societatea pe care o vedeti in jurul vostru si motivul pentru care ea se deterioreaza. Sunt victime, normal…. victime al ucigatoarei dogme “stiintifice” de substante chimice, OGM, medicamente si vaccinuri. Raul produs e oricum atat de raspandit si complet incat societatea nu va putea niciodata sa-si revina. Din acest punct, totul se prabuseste, cu masele “lobotomizate” societatea atinge fundul apei si va urma o era a catacombelor

Intr-o zi, ratiunea si inteligenta vor fi din nou calitati de apreciat si incurajat la generatiile de tineri. Cand acea zi va sosi, veti fi martorii renasterii unei civilizatii din cenusa societatii nostre descreierate. Istoricii vor defini era 2000 -2020 ca fiind cea mai bizara din istoria umanitatii, unde o neurologie defectuoasa a dus la o societate defectuoasa ….si in ultima analiza la colapsul global care a cauzat moartea acesteia.   

Lectia de invatat? Cand alimentele nu mai au calitatile lor nutritive, ci un vector de otrava, societatea nu poate supravietui. Daca se doreste salvarea societatii este necesar ca intai sa se “corecteze” mancarea.

               
                      Traducere de
                            Mihaela Fidiuc

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu