Ads 468x60px

marți, 29 ianuarie 2013

Fiul meu autistic din cauza vaccinurilor




      Fiul meu autistic din cauza vaccinurilor

      de Gabriele Milani, preluat de pe site-ul      http://www.informasalus.it/

 

         Prefata

Au trecut multi ani de cand mi-am luat diploma de asistent sanitar. Am lucrat in multe sectii spitalicesti, mai mult sau mai putin critice (urgente) si am invatat multe, vazand multe .
De vre-un an ma confrunt cu unul din diagnosticele cele mai teribile pe care o famile trebuie sa-l suporte atunci cand acesta  i se pune propriului copil : “simptome autistice”... diagnosticat printr-un superficial test efectuat in doua sedinte de catre Neuropshiatria Infantila, careia m-am adresat datorita unei perioade destul de lungi de intarzaiere in vorbire a fiului meu de 3 ani si 5 luni.     


In opinia Organizatiei Mondiale a Sanatatii si a  American Psychological Association, autismul este clasificat ca “ o dizabilitate in dezvoltare rezultata in urma unei dezordini la nivelul sistemului nervos central. “ Este diagnosticat utilizand criterii specifice de individuare a lipsei de interactiune sociala, de comunicare, de interes, de imaginatie, si de activitate.
Cauzele, simptomele, motivele, tratamentul si alte tematici sunt controversate. In opinia principalelor institutii mondiale din domeniul sanatatii, cauzele autismului sunt inca neclare si cercetatorii inca studiaza o vasta gama de posibile cauze, de la cele genetice la cele ambientale.
Dat fiind ca modul in care aceasta boala se manifesta este diferit de la o persoana la alta, multi sunt cei care sustin ideea ca autismul este datorat probabil unor “cauze” multiple care interactioneaza intre ele in mod subtil si complex, producand rezultate diferite si simptome diverse de la un individ la altul.  

In ciuda presupusei “afidabilitati” a declaratiilor oficiale despre autism facute de “comunitatea stiintifica si farmaceutica”, azi multi dintre cercetatori privesc la cauzele acestei boli intr-o maniera noua. Imi amintesc foarte bine cum personalul de la Institutul de Neuropsihitatrie Infantila mi-a recomandat sa nu caut pe internet informatii privind aceasta patologie. Si totusi, ca orice om evoluat si dornic de cunoastere si intelegere am facut investigatiile de rigoare si m-am gasit astfel in fata unei problematici la scara mondiala.
In prezent, 1 copil din 90 sufera de aceasta boala, si 72% din familii se dezmembreaza din cauza presiunii psihologice generata de acest “ cosmar” De aceea ma intreb, cum de toate organele de presa oficiale se demonstreaza a fi atat de absente si reluctante, asemenea multor medici, cercetatori si case farmaceutice in a “intra” in aceasta socanta realitate?
Intr-adevar nu e usor sa gasesti informatii necesare pe mass-media traditionala asupra acestui subiect, dar e cu siguranta preocupant cand incepi sa intelegi mai bine ca informatiile furnizate de asa zisele “surse oficiale” reprezinta adesea un unic si limitat punct de vedere asupra unei realitati mult prea complexe.


Copiii sunt “animale de laborator”, dar multi nu stiu asta.

In urma cercetarilor mele din acesti ani reiese imediat in atentie faptul ca, in urma tuturor informatiilor culese din experientele familiilor, apartinand unor grupuri dispersate, care traiesc zilnic pe propria piele problematicile corelate patologiei propriului fiu, exista o unica concluzie : leziuni organice provocate de vaccinuri.
Ca atatia alti parinti, pot sa va descriu cu precizie stiintifica, frustarea prezenta pe fata fiului meu in timp ce incerca sa vorbeasca dar nimic comprensibil nu iesea din gura sa, in afara unor sunete acute si pline de angoasa.Ca atatia alti parinti m-am gasit si eu in fata superficialitatii unor neuropsihiatri care banalizau o astfel de situatie.
Studiind fata angoasata a fiului meu, am inteles ca este ca si cum in capul sau ar locui un batran si depasit operator al unei centrale telefonice, ca in acele filme alb-negru din anii ’30, care incerca sa introduca cablurile juste la locurile lor dar nu reusea sa faca nici o convorbire. In schimb, dupa ce am cules informatiile de pe net, am inteles ca e ca si cum in capul sau ar locui un operator specialist al centralei telefonice dar neputincios de a comunica din cauza leziunilor provocate de un inspaimantator incen-diu generat de o ENCEFALOPATIE IMUNO-ALERGICO-TOXICA determinata de vaccinuri. Tocmai din anii ’90 se stie ca substantele neurotoxice continute de vacci-nuri, si nu numai,sunt principala cauza a autismului. Este la indemana oricui sa gaseasca filme (pe net)  care demonstreaza leziunile cerebrale cauzate de mercur de ex, informatie care, in mod abil, este “ingropata in nisip” de multinationalele farmaceutice cu complicitatea  lui Center for Disease Control (CDC) pe a carui site se poate citi : “ numeroase studii au vizat o posibila legatura intre vaccinuri si autism, dar majoritatea dovezilor nu indica ca vaccinurile ar fi asociate autismului”

Dovezi ? ...     Ei bine, nici pana in ziua de azi :

-         nici un cercetator de la CDC nu a furnizat dovezi in sprijinul celor sustinute de ei.
-         nici un cercetator nu a dovedit contrariul studiului facut de Departamentul de Fiziologie si Biofizica a Facultatii de Medicina a Universitatii din Calgary care demonstreaza ca mercurul cauzeaza degenerari neuronilor cerebrali.
-         CDC este in  putin invidiata pozitie de a contribui la dezvoltarea vaccinurilor,  la finantarea lor pentru a fi administrate si in acelasi timp de a fi responsabil pentru siguranta lor : in alte cuvinte “ o vulpe care pazeste cotetul de gaini”
-         Pe acelasi site, al CDC se pot vedea fotografii cu copii surazatori bolnavi de autism, cu explicatia ca, spectrul simptomelor autismului este “un grup de dizabilitati  al dezvoltarii copilului care se identifica prin lipsa capacitatii de relationare si comunicare si prin prezenta de comportamente neobisnuite”
-         se mai mentioneaza pe acelasi site ca autismul atinge 1 copil din 88 si se adauga : “inca nu cunoastem prea mult despre cauzele acestui spectru de simptome autistice (ASDs). Cercetatorii spun ca ar fi atat cauza genelor cat si  a mediului , care desfasoara un rol precis si ar putea fi multe alte cauze care sa conduca la aceste simptome.”

Iata insa ceea ce nu vor spune niciodata:   
-         Ca pentru multi parinti autismul reprezinta un cosmar din care nu vor mai iesi niciodata. “Leziuni semnificative” inseamna ca acel copil poate fi violent si auto-abuziv, introvertit si  bolnav fizic.
-         Ca autismul este o boala ce creeaza la marea majoritate a copiilor inflamatii la nivelul intestinului si a creierului, infectii si alergii alimentare.
-          Ca in anii ’70 doar un copil la 10.000 era afectat de autism, fata de 1 la 2.500 in anii ’80, si fata de 1 la 90 in prezent, iar previziunile pana in 2020 sunt de 1 din 10 copii.

Care sunt efectele provocate de vaccinuri asupra sistemului imunitar al sugarului?

Iata ce scrie dr. Donald Muller in “Washington Free” din ianuarie 2005 :
“ Noile rezultate ale cercetarii  neuro-imunologice pun grave semne de intrebare
asupra alegerii de a se injecta vaccinuri copiilor sub 2 ani.”
Solicitarea  in mod excesiv a sistemului imunitar infantil, inainte de a i se da timpul de maturare in mod natural si spontan, s-a demonstrat a fi o actiune dezastruoasa: introducerea de multipli stimuli antigenici, impreuna cu substantele toxice chimice precum si cu materialul imunogen provenit de la tesuturi de animale sau umane, folosite la producerea vaccinului, determina in realitate o slabire a sistemului imunitar pe termen lung.  Pe langa toate acestea, vaccinurile contin si metale grele, primul dintre toate fiind “renumitul” mercur organic ( thimerosal), responsabil cu intoxicatia de mercur si cu explozia cazurilor de autism infantil incepand cu anul 1992 cand s-a introdus obligativitatea vaccinarii antihepatita B, injectandu-se astfel copiilor, o cantitate de mercur ce varia intre 125 si 175 mcg, ceea ce era enorm disproprtionata fata de greutatea lor. 

Inspirandu-se de la USA, si legislatorii nostri ( n.t.: Italia) au decretat in 2002 ca mercurul sa nu mai fie adaugat in vaccinurile anti-infective infantile, dar cu toate acestea companiilor producatoare li se aprobase utilizarea rezervelor pentru multi ani in viitor.

In plus, in vaccinurile polivalente din noua productie, se utilizeaza ca adjuvant o sare de aluminiu, si acesta fiind un metal greu neuro-toxic, care se injecteaza in cantitati mult superioare pragului de tolerabilitate al sugarului.
Pentru a sti daca mercurul administrat la fiecare transa de vaccinari este superior nivelului de siguranta stabilit de Enviromental Protection Agency (EPA), e necesar sa amintim :
-         copiii sunt supusi vaccinari in prima faza, pe la 3 luni, cand greutatea lor medie este de circa 5 kg. ( Fiul meu avea 7 kg.)
-         Nivelul de siguranta pentru thimerosal, care n-ar fi trebuit depasit era deci de 0,7 micrograme pe zi
Si totusi cand la o singura vaccinare unui copil i se injecteaza un vaccin esavalente (sunt 6 vaccinuri intr-unul) acesta va primi 25 mcg de thimerosal. (......)

Analizand cantitatea de aluminiu administrata fiului meu cu toate vaccinurile facute, si considerand cea mai fericita dintre ipoteze si presupunand cantitatea de 3 litri de ser corporal la 2 ani, cu o greutate de 14 kg, iata rezultatele :
-         de 376 ori doza de aluminiu considerata normala
-         de 150 ori doza de aluminiu considerata ca limita superioara acceptabila
-         de 100 ori doza de aluminiu considerata ca limita maxima tolerata
-         de 25 de ori doza de aluminiu capabila sa provoace leziuni sistemului nervos central
-         de 15 ori doza de aluminiu capabila sa genereze o encefalopatie. (....)

Un important studiu guvernativ al  "The National Childhood Encephalopathy Study", impreuna cu alte studii epidemiologice controlate,  recunoscute de insasi CDC, a constatat ca vaccinarile combinate anti-tetanos, anti-difterie si anti-tuse sunt in gradul de a cauza o encefalopatie acuta si subacuta.
“Institute of Medicine" un alt organ guvernativ al USA, a declarat ca vaccinarea combinata anti-tetanos si anti –difterie la adult, poate provoca sindromul Guillain Barrè,boala potential letala.
Manifestarile clinice a unui sistem imunitar slabit sunt : infectiile repetate sau persis-tene, rinitele, faringitele, bronsitele, sinuzitele, otitele, infectii ale cailor respiratorii, ale tractului gastrointestinal, alergii si intolerante, dezechilibrul populatiilor sublinfocitare cu hiper-productie de anticorpi IgE. (....)

Eu nu sunt un politician, incerc doar sa-mi indeplinesc rolul de parinte, dar pot sa va asigur ca este infiorator sa stii ca viata unui copil poate fi schimbata pentru totdeauna
din cauza unor vaccinuri si tot atat de infiorator sa te gasesti in fata celor care stiu si nu spun nimic de frica de a nu iesi din sistemul financiar ce graviteaza in jurul intereselor caselor farmaceutice.  

Si iata ca putem gasi pe youtube : marturii cutremuratoare ale parintilor, cum este cea a cunoscutului Giorgio Tremante, care a piedut 2 copii ca urmare a vaccinarilor, precum si multi altii care denunta discriminarile cotidiene la care sunt supusi  fii lor etichetati ca “anormali”, care denunta tacerea stanjenitoare a Ministerului Sanatatii care nici macar nu se osteneste sa raspunda cetateanului caruia i-a murit un copil si a carui moarte s-a demonstrat a fi in legatura directa cu vaccinul administrat, si inca multi alti parinti care s-au unit in asociatii independente pentru a da in judecata multinationalele farmace-utice, si multi alti parinti care se despart datorita cosmarului ce-l traiesc cu un copil bolnav, si altii care lupta ca adevarul sa iasa la iveala, si multi altii care isi schimba informatii prin “passaparola” , si in fine multi altii care nu mai stiu ce sa faca si la cine sa se roage. 

Pe de alta parte este oribil cand vezi tot pe YouTube un presupus portavoce al Consi-liului Superior de Sanatate sau de o binecunoscuta Asociatie Nationala care se straduie in mod depasit si anacronic sa difuzeze mesaje de discreditare a celor care aduc dovezi, sustinand in continuare ca nu ar exista nici o legatura intre vaccinuri si autism.

 Sincer vorbind, dupa toate studiile stiintifice care demonstreaza efectele adverse ale vaccinurilor, nemaivorbind ca insasi principalele canalele oficiale americane au admis ca exista o corelatie intre cele doua, ca urmare a miilor de  procese castigate de parintii care au cerut ca daune acordarea de indemnizatii pentru copiii lor, nu inteleg cum de astfel de personaje nu se rusineaza in a difuza astfel de stiri false cu scopul de “a seda” cerinta legitima a tuturor parintilor italieni implicati in astfel de cazuri de a cunoaste adevarul si de a avea dreptul de a cere tratamente pentru fii lor.

In schimb, ca sa vezi, ipoteticele si fantezistele descoperiri despre autism, au avut o enorma acoperire mediatica, ca si cum in mod surprinzator s-au ameliorat diagnosticele medicale si tratamentele relative.
Dar haideti sa fim realisti si onesti.....: intr-o fiinta umana nascuta perfect sanatoasa,      genele nu se muta in mod spontan si cazual de capul lor pentru ca intr-o dimineata  te-ai dat jos din pat pe partea gresita.
Este necesar ca un agent extern sa treaca dincolo de bariera naturala a pielii si sa atace violent sistemul imunitar pentru a se putea influenta negativ genele. (....)
Vaccinurile sunt un vehicol pentru numeroasele si diversele substante toxice biologice si de molecule inorganice si organice cu un grad ridicat de toxicitate ca : mercurul, aluminiu, formaldehida, celule derivate de la fetusi avortati, de la animale, etc.
Metalele grele exercita un efect toxic direct asupra creierului, distrugand sistemele enzimatice si celulele, creand o specie de “criza energetica” a celulelor. Aceasta toxi-citate  creste direct proportional cu dozele injectate si deci cu cantitatile de metale grele acumulate.  

As vrea sa va mai amintesc faptul ca, pentru ca o boala sa poata fi definita “genetetica”, trebuie sa fie cauzata de o MUTATIE a unei gene precise, adica o modificare a structurii acelei gene care are  impact asupra functionarii genei insasi.
Afara de asta, acea mutatie trebuie regasita in TOATE persoanele cu simptomatologia clinica a bolii.  


Pana in ziua de azi, in pofida investirii unor uriase sume in cercetare, in intreaga lume, nu s-a gasit o astfel de MUTATIE GENETICA, specifica pentru autismul regresiv . Gasirea sporadica de polimorfisme de gene, pentru cele implicate in sistemul natural de detoxificare, intareste teza ca aceasta boala nu este de origine genetica.  (....)

Cu toate ca Medicina Academica reactioneaza extrem de lent la o astfel de situatie dramatica, este totusi disponibil la nivel mondial o impresionanta cantitate de date epidemiologice si studii clinice care indica ca boala apare la copil in delicata faza de dezvoltatre, ca un efect corelat de factori ambientali intre care vaccinurile reprezinta un rol preponderent.

Intr-adevar, NU EXISTA cazuri de autism in populatiile care nu-si supun copiii vaccinarilor anti-infective.  

Cu toate aceste evidente stiintifice :

-         unii vor sa convinga ca autismul este un straniu mister medical care a existat dintotdeauna si nu a putut fi invins niciodata.
-         Explozia numarului de copii bolnavi de autism este real dar marii majoritati a comunitatii stiintifice  nu-i pasa.
-         Pare ca lumea medicala stiintifica nu este interesata de faptul ca sunt mai multi copiii bolnavi de autism decat de : SIDA, diabet si cancer la un loc.
-         Stirile care se difuzeaza pe Internet, deconspira frauda studiilor finantate de CDC si ambiguitatea instituriilor sanitare.
-           Toti acei experti care cauta cu scrupulozitate acele “mutatii genetice” evazive par fericiti in necunostinta de cauza asupra efectului autismului in scoli si asupra viitorului acestor copii.
-         Cresterea dramatica a numarului de copii afectati de autism din scoli este o previziune infricosatoare al efectului ce va avea asupra sistemului de providenta sociala   in urmatoarele decenii
-         Poluarea cu mercur ar trebui sa fie considerata o crima impotriva umanitatii, impotriva vietii pe aceasta planeta si pentru care ar trebui sa fie toleranta zero !

Daca se doreste sa se afle de ce se “ingroapa” problema mercurului, este destul sa se analizeze piata mercurului pentru a intelege cine trage foloasele.(...)

Ca si familie noi am refuzat de a mai asculta ce ni se spune : “nu exista tratament, nu exista speranta”  Poate ca raul organic a fost facut dar mai este timp de a repara, si simt aceasta ca o datorie fata de fiul meu, caci am mereu in fata ochilor momentele in care eu il tineam, in timp ce el plangea, pentru a i se face vaccinurile, fara a-mi imagina ca contribui si eu la ruinarea sanatatii lui.
La fel cum simt profunda datorie profesionala de a divulga lipsa informatiilor referitor la reactiile adverse ale vaccinurilor din partea personalului din dispensarele sanitare, in contrast net cu ceea ce spune legea italiana  210/92 art. 7(ntd- se refera la faptul ca personalul sanitar este obligat sa faca cunoscute reactiile adverse la vaccinari.   

Noi nu ne-am increzut si am cautat dovezi, ne-am adresat unor medici cu etica profesionala,  competenti, adica acei medici carora le pasa cu adevarat de viitorul copiilor, unii loviti si ei , prin boala propriilor copii, fiind astfel si ei victimele tradarii sistemului medical 
Multumita acestor persoane care au format un “curent profesional” contra sistemului medical oficial, am facut o serie de analize amanuntite fiului nostru, care au demonstrat leziunile create.

Dupa astfel de rezultate o familie ce poate sa gandeasca?

Unicul meu gand, puternic intarit si de datoria fata de profesia mea si de stima care ma inconjoara, este de a face totul pentru a-mi ajuta fiul sa iasa din aceasta situatie si in acelasi timp sa contribui in a informa cat mai multe persoane asupra acestor stari de fapt. (........)

Nici o alta boala din istorie, nu a fost atat de ocultata ca Autismul !

  Traducere de 
            Mihaela Fidiuc



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu